Cautare

310 de rezultate pentru "diana krall" (5.34 secunde)
Marul discordiei continua sa fie Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, condus de vicepresedinta PD-L Dolj, Diana Busoi, pe care organizatia judeteana a PSD tine mortis s-o schimbe.
nu se inteleg cu ce sa inceapa discutiile - cu schimbarea pedelistei Diana Busoi de la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Dolj sau cu refacerea majoritatii in consiliul judetean? Negocierile PSD - PD-L din Dolj pentru incheierea unei aliante la nivel judetean s-au blocat dintr-un motiv stupid:
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
Youth Press Project are loc cu girul a patru europarlamentari: Karin Riis Jorgensen (Danemarca), Silvana Koch-Mehrin (Germania), Diana Wallis (Marea Britanie), Adina Valean (Romania).
Conducerea Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor urmeaza sa fie responsabilitatea democrat-liberalului Petrut Cosmin Calin, in prezent consilier judetean, iar in fruntea Directiei Judetene de Sport este nominalizata Diana Busoi.
Inspector general este Lelioara Nicola, iar inspectori generali adjuncti sunt Nicusor Cotescu si Florea Georgica Bercea.ISJ Dolj, institutie ravnita de majoritatea partidelor politice din judet, are oficial noi inspectori generali, dupa ce Diana Busoi, Luminita Chirigiu si Luminita Popescu, fostii inspectori generali, au primit ordinele de incetare a contractelor manageriale.
Dinel Staicu, unul dintre cei mai bogati olteni, si-a facut propria asociatie - "Diana". De partea cealalta, situatia ramane tensionata.
In schimb, Diana Oprescu, cea care a coordonat Agentia pentru Protectia Mediului pana in luna iunie a. c. detine bijuterii in valoare de 4.
Consilierii locali au votat fara sa cracneasca, sub indrumarea profesoarei Diana Busoi, care a prezidat acea sedinta, iar apoi secretarul urbei, Nicoleta Miulescu, si-a asternut semnatura pe hotararea ilegala, crezand ca ii poate da astfel putere mai mare ca a unei legi.
Diana Busoi, care este in fruntea Directiei pentru Sport Dolj, s-a scuzat transmitandu-le reprezentantilor guvernului in teritoriu ca institutia nu indeplineste criteriile de eligibilitate pentru accesarea fondurilor europene.
Am aflat ca firma are un asociat, un administrator si un angajat, care sunt una si aceeasi persoana, Turculeanu Diana.
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Ecaterina Andronescu/Vasile Dancu Ministerul Afacerilor Europene: Mircea Geoana Ministerul Comunicatiilor: Tudor Chiuariu/Diana Voicu Secretar general al guvernului: Eugen Bejenariu Purtator de cuvant: Bogdan Teodorescu
Surse din PNL sustin ca Diana Tusa, va fi "adusa" de la Braila tot in sectorul 1. Este neclar daca vom asista la o rocada, Tariceanu - Radu Stroe, primul venind din Ilfof, iar al este posibil sa mearga in judetul limitrof.
Diana Tusa (PNL) Colegiul uninominal 3: Ludovic Orban (PNL) Colegiul uninominal 4: Dan Tudorache (PSD) Sectorul 2 Colegiul uninominal 5:
Vlad Nistor - PNL (colegiul uninominal 1), Diana Tusa - PNL (colegiul uninominal 2), Ludovic Orban - PNL (colegiul uninominal 3), Dan Tudorache - PSD (colegiul uninominal 4) - sectorul 2:
Andrei Chiliman a prezentat candidatii USL in Sectorul 1 la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru care a spus ca el garanteaza, mentionandu-i pe Titus Corlatean, Dan Tudorache, Vlad Nistor, Calin Popescu Tariceanu, Diana Tusa si Ludovic Orban.
la Senat - Calin Popescu Tariceanu si Titus Corlatean, iar la Camera - Ludovic Orban, Vlad Nistor, Dan Tudorache, Diana Tusa.
El a exclus faptul ca prim-vicepresedintele partidului Diana Voiculescu ar fi negociat cu vreunul dintre liderii PNL. Diaconescu a mai afirmat ca Radu Popa si-a exprimat dorinta de a se alia cu Victor Ponta sustinand ca locul acestuia este in partidele "ciocoiesti".
google-analytics.com