Cautare

310 de rezultate pentru "diana krall" (3.99 secunde)
Sotii Diana si Peter Szekernyes din Cluj, de la Pelino Leather, au venit cu un stand cu genti din piele la targul 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR. ... Cel mai bine la targul asta au mers gentile cu cai, ne-a spus Diana Szekernyes.
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni, si fiica ei, Diana, participa pana astazi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala, intrarea in apropiere de Piata Muncii. ... Vom participa de Paste la targul organizat in Parcul Cismigiu", ne-a spus Diana Stanciulov.
Nu conteaza daca fumezi de 40 de ani sau de o luna Diana Vasiliu, 29 de ani, a scapat de sclavia viciului intr-o dupa-amiaza, dupa ce a citit pe nerasuflate cartea lui Allen Carr, Easyway to stop smoking (In sfarsit, nefumator).
Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer, au fost utile pentru viitoarele mame. ... Diana Tampu, reprezentant Valquer: ... Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer a venit in intampinarea publicului cu sfaturi utile, mai ales ca aceste produse pot fi utilizate si de femeile insarcinate sau care alapteaza:
Diana Matei, solista ansamblului Profesionist al Armatei si a tarafului Cleante, este absolventa de Conservator, studenta la UNATC - anul 2, la Doctorat anul 2 la Conservator. ... Diana este absolventa a liceului Dinu Lipatti.
Diana Sosoaca s-a ales cu o noua amenda in urma scandalului in care i-a fost retinut permisul de conducere. ... Dupa scandalul cu politistii din Ilfov, Diana Sosoaca a ramas pieton pentru 3 luni de zile si cu o amenda de 1.500 de lei.
Am vrut sa fac plaja la Mangalia, dar nu mi-a placut, asa ca am "migrat" aici, pe Plaja "Diana" (Saturn)..." Elena Tamas, 47 de ani, medic, Sibiu: ... La Mangalia, plaja este murdara si de aceea am venit cu cei mici pe plaja "Diana".
Alaturi de acesta, a fost exclus din partid si deputatul Diana Tusa. Pentru Tusa au fost 104 voturi "pentru" excludere, respectiv 41 de voturi "impotriva".
Ba mai mult, nu se stie pe cei cai, a aparut informatia conform careia inspectorul general Diana Busoi si-ar fi dat chiar demisia, pentru a face loc altcuiva.
Referitor la termenul de 15 mai (termen-limita de aprobare a codurilor), despre care nu se stie inca cine l-a propus, Diana Hatneanu, directoare executiva APADOR-CH, a declarat ca propunerea nu a fost formulata nici de Ministerul Justitiei si nici de Comisia Europeana.
In locul lui Orban, ca membru al comisiei va fi numita liberala Diana Tusa - Orban fiind plecat in concediu timp de o saptamana.
Diana Luncan, inspector al Serviciului de Sanatate Animala din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Constanta. ... Mai mult decat atat, orice actiune veterinara a incetat sa se mai efectueze fara cunoasterea efectiva a biografiei animaluluiā€, ne-a declarat Diana Luncan, inspector in cadrul DSV Constanta.
Probleme s-au gasit la comercializarea de produse asa-zise "cosmetice": apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: ... Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Diana Busoi. Cei care nu vor indeplini aceasta obligatie risca sa-si piarda fotoliile de directori, intrucat, asa cum a mentionat Diana Busoi, "fiecare proiect va fi punctat, iar depunerea acestor proiecte va constitui un criteriu pentru evaluarea activitatii manageriale la fiecare scoala".
Contract de 319.470 de lei Purtatorul de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari, Diana Milea, a recunoscut existenta contractului si a mentionat ca toate unitatile care vor intra in componenta Electra beneficiaza de servicii de avocatura din partea Casei "Nemoianu".
Maria Diana Popescu) De cate ori nava se afla in deriva, marinarii in drept constitutional devin brusc legisti, schimba Constitutia, dau foc valurilor si declara stare de necesitate. ... Maria Diana Popescu - AGERO).
Asociatii societatii Premium News SRL sunt Nora Marcovici (50%) si Diana Tobosaru (50%). Nora Marcovici si Diana Tobosaru conduc agentia de publicitate Graffiti BBDO, detinuta de omul de afaceri Cristian Burci.
Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu. ... Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Monden, impartaseste cu noi tips-urile unei cine romantice, de exceptie.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Diana Chelaru, Diana Bulimar, Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Amelia Racea, Larisa Iordache; Franta: Mira Boumejmajen, Manon Cormoreche, Youna Dufournet, Anne Kuhm, Aurelie Malaussena, Sophia Serseri;
google-analytics.com