Cautare

310 de rezultate pentru "diana krall" (4.43 secunde)
Barna, aparatul forte al romancelor, ne-a adus doua fete in finala, pe Catalina Ponor si Diana Bulimar! ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Actrita si regizoarea romanca a jucat in controversatul film "Diana", in regia lui Oliver Hirschbiegel, cu Naomi Watts, Naveen Andrews si Douglas Hodge in distributie, care va fi lansat pe 20 septembrie.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum:
Potrivit anchetatorilor, in cursul lunii octombrie 2015, Ionut Roman a obtinut un card de memorie in care se aflau 90 de fotografii, 5 dintre acestea infatisand-o goala pe Diana, pe care o stia din vedere, stiind si in ce localitate din judet locuieste.
Nancy Cunard, Diana Vreeland, Gabriella Crespi, Bettina Graziani, Peggy Guggenheim si Zelda Fitzgerlad au fost cele 6 potretre feminine, fascinante, pe care invitatii le-au descoperit in cadrul evenimentului.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". ... Diana Matei impreuna cu Marian Cleante, liderul tarafului care o acompaniaza pe artista, vor deveni parinti in cateva luni.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
Diana Sorescu, redactor-sef adjunct al revistei Unica, a murit la doar 26 de ani. ... Rip...Diana cu vanilie:( ... ... Jurnalista Diana Sorescu era bolnava de pneumonie atipica, boala pe care nu o tratase.
DIANA BADIU (Autoare: Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald. ... A trecut un an si Diana e bine.
vor avea o surpriza in editia de joi a emisiunii, cand, alaturi de Irina, Gabi, Bobo, Norocel si Aiurila, vine in studioul emisiunii Diana, o fetita de 7 ani din judetul Tulcea.
Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie.
Larisa Iordache, doua medalii la Campionatele Europene de la Moscova Gimnasta Larisa Iordache a obtinut, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de gimnastica de la Moscova.
Diana Dumitrescu (29 de ani) si Ducu Ion (31 de ani) au hotarat sa incheie o casnicie care parea perfecta.
Seara trecuta, Diana Matei, trupa Proconsul si The Rockafellas au sustinut un concert caritabil pentru elevii de la Scoala Romano Finlandeza, spectacol ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru un laborator muzical.
Diana a angrenat personalitati din showbizz si copiii acestora in cadrul campaniei, iar mesajul este acela de a incuraja darnicia copiilor chiar de ziua lor.
Joi, 5 februarie, ora 20:00, Diana Matei impreuna cu invitatii sai: ... "Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie:
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota;
Diana Enache va sustine bacalaureatul in vara si se teme ca nu va putea sa scrie la examen. La 8 luni de cand a fost injunghiata, medicii de la Institutul de Medicina Legala au stabilit ca Diana Enache va ramane cu handicap pe viata.
Printesa de Wales, Diana, a murit acum 25 ani, pe 31 august. Diana si partenerul ei, Dodi Fayed, au fost ucisi intr-un accident de masina. ... Diana, cea care avea 36 de ani, a lasat o mostenire importanta in urma.
google-analytics.com