Cautare

16429 de rezultate pentru "despre moartea fratele" (4.14 secunde)
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
Artistul este acuzat ca ar fi promovat, impreuna cu fratele sau, pe pagina personala de Instagram, doua platforme care ii invitau pe romani sa investeasca bani pentru a cumpara actiuni.
Miraj Tzunami, fratele lui Tzanca Uraganu, s-a trezit cu mascatii la usa. Artistul si familia sa au fost evacuati din imobilul in care locuiesc in Ploiesti.
si vorbesc numai despre lucruri pe care le-am cunoscut direct sau despre care am dovezi certe. ... Tatal sau era inginer cu studii solide apusene, iar fratele tatalui fusese primar al Craiovei.
Traia singur, nevasta-sa fiind fugita cu fratele sau. ... Despre Craiova, Marin a spus ca e frumoasa pe dinauntru. ... La un moment dat, l-am intrebat pe Miron despre moartea lui Labis; ... Despre Marin de dupa 1989 vom vorbi data viitoare.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Mai mult, la ora actuala ufologia este grav discreditata si oamenii, chiar daca au vazut ceva, pur si simplu nu vor sa vorbeasca despre asta.
- Vorbiti despre muzica, despre cant, despre octave. ... Vorbesc despre plimbarea obisnuita si nu de a urca muntii la 60-70 de ani. ... Papa Pius al VI-lea a declarat ca moartea individului este moartea creierului si nu stopul cardiac. ... - Despre ce miscare vorbiti?
Fratele meu era in Homs. ... Am aflat despre moartea lui de la un alt frate, care locuieste in Libia. ... - Ce simtiti cand auziti cum se vorbeste despre imigranti?
Majoritatea pacientilor afirma ca starea din depresie este diferita de cea din tristetea obisnuita sau cea resimtita de exemplu la moartea unei persoane dragi, fiind cel mai adesea resimtita ca o durere sufleteasca chinuitoare, greu de suportat.
Stau marturie multele legende si scrieri despre fiinte umane dornice sa afle viata fara de moarte, elixirul tineretii, secretul vietii vesnice.
Am avut o saptamana - scrie Nastase - in care s-a discutat despre o inregistrare "a nimanui" dintr-o incapere a Camerei Deputatilor. Se va vorbi o vreme despre protejarea parlamentarilor si inregistrarilor fara acoperire din Parlamentul lu’ Roberta.
Saddam Hussein, fratele sau vitreg Barzan al-Tikriti, fost sef al serviciilor de informatii, si Awad al-Bandar, fost presedinte al tribunalului revolutionar, au fost condamnati, in data de 5 noiembrie, la moarte prin spanzurare, ca urmare a implicarii in executia a 148 de siiti in anii ‘80.
Prezent va fi fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Topescu, iar cenusa sa va fi dusa in Oradea, oras in care traieste mama sa, in prezent.
Dupa moartea acestuia insa, tot mai multi se intreaba cine este Dana Nicolaescu. ... Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu, spune ca Dana este cea care l-a cautat pe fratele ei in dorinta de a initia o relatie.
El l-a adus intre ucenici pe Simon, fratele sau, care va deveni Sf. ... Ei vor conduce Biserica dupa Patimirile, Moartea, Invierea si Inaltarea la cer a Domnului nostru Iisus Hristos.
Fratele sau, Paul Verne, a contribuit la Editia Nr.
Cred ca nevasta-sa il amenintase cu moartea daca-i face baiatul de ras in fata fetei asteia de la Bucuresti. ... Nu o intereseaza prea multe despre mine. ... Nu poate fi copilul si nici fratele acestor personaje.
Politistii au crezut initial ca este vorba despre o sinucidere, insa fratele victimei a declarat ca Bogdan Mitu a inecat-o pe tanara si apoi s-a sinucis. ... In ceea ce priveste moartea Gabrielei, procurorii il considera pe sotul acesteia ca fiind, in continuare, principalul suspect.
Ca sa nu mai vorbim despre saracie, despre inechitatile economice si sociale. ... - Daca ati fi fata in fata cu parintii tinerilor morti la Revolutie, ce le-ati spune acum, dupa 25 de ani, despre pedepsirea celor vinovati de moartea lor?
google-analytics.com