Cautare

16429 de rezultate pentru "despre moartea fratele" (5.46 secunde)
are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
Fratele unui fotbalist din Capitala, gasit fara suflare in casa. ... Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa.
Diseara va merge cu mai multi prieteni, dar si cu fratele fotbalistului Didier Drogba pe Stamford Bridge Stadium la meciul dintre Steaua si echipa engleza Chelsea Londra.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic. ... Motivand ca este om sarac, acesta o trimite la fratele sau bogat, Mos Craciun.
Artista este una dintre persoanele care adora muntele, tocmai de aceea si-a luat fratele intr-o mini vacanta pe care au petrecut-o weekendul trecut la Hotelul Orizont din Predeal.
Piesa este compusa si produsa de catre George Hora, fratele frumoasei artiste, si este al treilea single al ei in limba spaniola. ... Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc, iar de montaj s-a ocupat fratele artistei, George Hora.
Ciudat este ca personajul din fotografie seamana si nu prea cu adevaratul Omar Hayssam. Priviti fotografia: cine poate spune ca nu este o sosie a lui Omar Hayssam sau fratele lui geaman.
Stimati colegi, in acest moment, problema cea mai importanta nu este nici infractorul Sandu Anghel, nici Mircea Basescu, fratele presedintelui, ci insusi presedintele Romaniei.
Spunandu-i ca l-a gasit pe Mesia, Andrei l-a dus si pe fratele sau, Petru, la Christos Domnul.
Copila ar fi fost abuzata sexual de unchiul ei, precum si de fratele ei mai mare care acum este cautat de Politia din statul indian Madhya Pradesh.
O femeie, in varsta de 32 de ani, si-a ucis in bataie fratele cu 11 ani mai mare, in urma unui atac de o violenta iesita din comun.
Partidul Social Democrat il propune pe fostul parlamentar Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energie.
O fetita de 10 ani din Oradea a reactionat ca un adult intr-un moment important pentru fratele ei. Copila a sunat singura la 112 cand a vazut ca baiatului ii este rau, iar parintii nu puteau solicita ajutor pentru ca sunt surdo-muti.
Moise, fratele lui Aron, a venit in platoul emisiunii Mireasa.Capriciile iubirii! Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi!
Innebunit dupa vanatoare si pescuit, fost inginer de proiectare, a plecat in 1990 la fratele lui in America, lasand acasa o nevasta trecuta de prima tinerete si un baiat destul de mic.
O tanara in varsta de 22 de ani din judetul Olt a fost ucisa in bataie de catre fratele ei, in varsta de 24 de ani.
Dani Mocanu a fost plasat in arest la domicilu, in timp ce fratele sau, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Potrivit avocatului Mihai Dumitrascu, din cadrul Baroului Olt, aparatorul lui Vasile Anghel, zis Amar, fratele lui Bercea Mondial, parte in dosarul in care au fost judecati cei doi inculpati, imediat dupa emiterea mandatelor de arestare, acestea trebuia puse in aplicare.
Printul Harry sustine in cartea sa autobiografica "Spare" (Rezerva) ca a fost batut in 2019 de fratele sau, William, mostenitorul coroanei, dupa o cearta legata de casatoria sa cu actrita Meghan Markle, scrie The Guardian, care a avut acces la volumul ce urmeaza sa fie publicat in curand.
Harry povesteste in carte ca fratele sau ar fi criticat casatoria sa cu Meghan Markle. Printul Harry a sustinut ca fratele sau, William, "l-a trantit la podea", in 2019.
google-analytics.com