Cautare

16424 de rezultate pentru "despre moartea fratele" (3.38 secunde)
Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la Romania TV, ca fratele sau va fi incinerat pentru ca asa fost dorinta acestuia.
"Toata averea stransa de fratele meu a fost facuta inainte sa se insoare cu Dana. ... Sora regizorului este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a afla adevarul despre testamentul fratelui sau. ... Nu cred ca fratele meu nu m-a trecut in testament", a adaugat Iolanda.
Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie. El mijloceste pe langa fratele lui pentru ca acesta sa nu trimita stihiile naturii asupra recoltelor. ... • Despre muncile campului:
Fratele Aureliei Ion face DECLARATII EMOTIONANTE despre sora lui In drama din Muntii Apuseni a pierit si studenta la Medicina Aurelia Ion, care a lasat in urma o interaga familie impietrita de durere.
Site-ul mariustuca.ro isi propune realizarea unui mini-serial despre crimele si delictele judiciare celebre. ... Vizitata de fratele ei chiar in seara cu pricina, sotia ucigasa i-a marturisit acestuia ceea ce facuse.
Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... - Pe cand Iisus umbla pe langa Marea Galileii, a vazut doi frati, pe Simon, ce se numeste Petru si pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja in mare, caci erau pescari.
Copil fiind, am participat la aceste ritualuri de purificare impreuna cu fratele meu si verisorii mei.
Avem si noutati despre Sorana, mama bebelusului care este acum intr -un centru de detentie din Danemarca. Fratele acesteia a reusit sa o viziteze pentru prima data si sa stea de vorba cu ea.
Mihai Traistariu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din tara noastra, a dezvaluit care este motivul scandalului cu fratele sau pictor.
Investigatiile, anchetele si analizele sale de presa, atat de actuale si astazi, au iritat in asa masura clasa politica ticaloasa, au deranjat atatea interese ale liftelor straine incat intr-un final de aici i s-a tras moartea. ... Dezavuare, demitizare, reconsiderare, negatie sunt noii vectori normativi ai discursului oficial despre Eminescu.
Alexandra Cruceru) Fratele celui mai apropiat consilier al presedintelui Iohannis face dezvaluiri incredibile. Intr-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepresedinte PNL Iasi, cercetator in Stiinte Politice si profesor asociat la Univ.
Doua din aceste tranzactii le-a facut chiar cu fratele sau, Mircea Basescu. Presedintele a depus la BCR Bucuresti, sucursala Unirii, 900 de milioane din banii obtinuti din vanzarea actiunilor, iar restul de 1,7 miliarde, de la fratele sau, la filiala BRD Constanta.
Acolo unde vrei sa ajungi il vei gasi pe fratele meu, Amir. Fratele meu Sarun are pravalie in partea cealalta a desertului, iar la miazanoapte e un var al meu, mai departe, la mare, e un alt var.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
Edilul social-democrat a reactionat furibund la acuzatiile ANI, invocand o eroare a functionarilor Registrului Comertului (ONRC) care ar fi gresit, trecandu-l ca administrator pe el si nu pe fratele sau, Mihai Mazare, cum ar fi fost normal.
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.
Fratele lui Ludovic Orban (cel care visa sa devina liderul PNL) este noul consilier al presedintelui Basescu pe probleme de afaceri europene. ... Acum se explica vehementa cu care fratele Ludovic l-a contrat pe Crin Antonescu.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. ... Ori atunci am fost lovit de usa de fier forjat, ori cand a venit fratele meu.
are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
Fratele unui fotbalist din Capitala, gasit fara suflare in casa. ... Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa.
google-analytics.com