Cautare

16429 de rezultate pentru "despre moartea fratele" (5.21 secunde)
Legenda traieste/ by Adrian Nastase Adrian Nastase a publicat pe blog un text despre moartea lui Fidel Castro, pe care il puteti citit in continuare: ... In urma cu 2 zile, la dezbaterea de la Fundatia Titulescu, a participat si ambasadoarea Cubei, care vorbea despre speranta unei relatii bilaterale relansate.
Era vorba despre deplasarea pana in tara vizitata de presedinte, de cazarea si transportul pe teritoriul acesteia.
Vanghelie a enumerat afacerile neclare ale fratelui presedintelui, despre care presa a relatat. Este vorba despre afacerile cu energie sau cumpararea de terenuri de la stat.
Ce sa-l fi determinat, oare, pe dl Basescu sa vorbeasca din senin despre asa ceva? ... Ce l-o fi gasit sa proclame moartea statului social? ... Acest exemplu ne lumineaza ce intelege, de fapt, dl Basescu prin moartea statului social:
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Cat despre scenariile aparute la vremea respectiva, in presa, trebuie spus ca masina nu avea air-bag-uri.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole.
Ion Iliescu despre moartea Stelei Popescu: Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
chirurg urolog si neurobiolog, absolvent de Sciences Po, HEC si ENA, fondator al Doctissimo si autor al eseului "Moartea Mortii". ... • Atunci cand mentionati moartea mortii, ne gandim imediat la cancer, care afecteaza, in medie, o treime din oameni.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
Radu Mazare, insotit de fratele sau Mihai si de viceprimarul Gabi Stan (a carui barba mai are putin si sperie tancii intalniti prin parcuri), s-a aflat ieri in zona Piata Far, acolo unde se construieste...
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD. “De cateva zile primesc pe telefon amenintari cu moartea.
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Dupa ce saptamana trecuta, imediat dupa crima comisa in Italia de un roman, conservatorii propuneau un proiect prin care, timp de 10 ani, cei ce au comis infractiuni sa nu mai poata parasi statul de origine, ieri Eugen Durbaca, presedintele Organizatiei Judetene a PC, a declarat ca pentru criminali ar introduce pedeapsa cu moartea.
Ameninþãri cu moartea Dacã la locale candidaþii nu au fost "sãriþi" la capitolul ameninþãrilor cu moartea, nici parlamentarele nu puteau scãpa de acest punct. Iatã cum, dupã ameninþãrile cu moartea adresate primarului Dumitru Nicolae, un alt social-democrat, Florin Paslaru, a venit cu declaraþii cum cã ar fi fost ameninþat.
Parchetul antiterorist de la Paris a lansat o ancheta privind scrisorile primite de mai multi parlamentari, care contineau amenintari cu moartea vizandu-i, printre altii, pe presedintele Nicolas Sarkozy (foto) si pe mai multi membri ai Guvernului.
Gheorghe Gheorghiu Dej a fost liderul comunist al Romaniei din 1948 pana la moartea sa si Presedinte al Consiliului de Stat al Republicii Populare Romane in perioada 21 martie 1961 - 18 martie 1965.
Abia dupa un an de la moartea sportivei, medicii legisti au facut publice rezultatele necropsiei: "Inima ei a muncit mult mai intens ca in cazul unui om obisnuit, dar nu cred ca a fost suficient să-i provoace moartea", a declarat legistul.
Abia dupa moartea lor, romanii le-au recunoscut valoarea, uneori dupa mult timp. ... Tardiv, dupa 100 de ani de la moartea sa, romanii i-au recunoscut valoarea:
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... 147-153) la evenimentul cultural OVIDIUS, o manifestare speciala, exclusivista, unica, prilejuita de implinirea a 2000 de ani la moartea autorului Ponticelor.
google-analytics.com