Cautare

16429 de rezultate pentru "despre moartea fratele" (3.39 secunde)
Este vorba despre acea imagine pe care si-o fac la catafalcul mortului erou, plecat departe mai mult silit de nevoile din tara, tot felul de personalitati locale si nu numai, care isi arata acum respectul pentru cel plecat dintre noi.
Moartea inseamna groaza si libertate. ... Mi-au raspuns ca nu se stie nimic de moartea sau mormantul lui. ... Dupa moartea calugarului (cand spiritul sau salasluia inca prin zona) am putut viziona in ansamblu zona de sus.
Daca procesul avanseaza lent si fara vreun rezultat notabil, Iucinu este multumit de faptul ca procurorii au decis sa redeschida investigatiile privind moartea tatalui sau.
Marele actor Florin Piersic este distrus de moartea Ilincai Tomoroveanu. ... El ar vrea sa-i spuna cineva ca moartea colegei sale de scena e o gluma.
O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii. ... Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic. ... Motivand ca este om sarac, acesta o trimite la fratele sau bogat, Mos Craciun.
Fratele si sora Hanului Legenda Martisorului este foarte veche, datand pentru Bulgari din perioada primului han. Pe cand sora sa si fratele sau se aflau in prizonierat, hanul le-a trimis un soim care avea legat un fir de ata alba pentru a-i instiinta ca ii va ajuta sa evadeze.
Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu. ... Am fost in fiecare zi, in fiecare moment, pana la capat, alaturi de ea si ne-a despartit numai moartea.
Mesajele emotionante transmise de fostii sai elevi Fostii elevi ai lui Sorin Preda deplang moartea profesorului care le-a fost alaturi in anul doi de facultate la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti). ... Fiecare curs era o pledoarie despre viata...
moartea fratelui. ... Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Politistii BCCO Craiova, coordonati de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, au destructurat un grup de camatari din Craiova, una dintre persoanele retinute fiind fratele unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu.
Misterul care invaluia descoperireea anticului oras era din ce in ce mai intortochiat deoarece disparitia Colonelului Fawcett chiar in momentul in care parea ca a descoperit cum sa se ajunga acolo dupa spusele indienilor, apoi moartea lui Karl Bugger care a fost ucis in Rio de Janeiro in fata luxoaslor hotele din Copa Cabana in momentul in care prepara expeditia sa pentru a ajunge in Akakor, apoi fiul lui Faucett care pleaca in cautarea tatalui, apoi moartea unui calugar al Vaticanului care detinea pasaje din adevarata carte a indienilor au dat de gandit mult celor care nu s-au indoit de adevarata existenta a acestui oras pierdut al antichitatii.
Mai rau e ca urasc tot ceea ce nu pot face, urasc batranii pentru ca stiu ca eu nu voi ajunge batrana, urasc oamenii fariciti pentru ca eu nu sunt fericita, uneori urasc totul pentru ca nu ma mai simt in stare sa fac nimic, urasc viata, urasc moartea, urasc boala, urasc tot ce ma inconjoara.
Totul despre viata - TOTUL DESPRE SENSUL VIETII Sursa: ... Moartea este confirmarea efemerului vietii si adesea, moartea cuiva este prima experienta care il face pe om sa reflecte asupra sensului vietii.
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
El moare de durere la scurt timp - inainte ca Isolda sa ajunga - iar imediat dupa, suferinta pe care o purta Isolda ii aduce si ei moartea. ... Povestea este despre doi tineri indragostiti, a caror apartenenta familala reprezinta o piedica in calea implinirii sufletesti.
Vin anunturile de la procurori care vorbesc despre o dubla sinucidere. ... Arunc stirea, iar daca ar fi pe o pagina de ziar, as rupe ziarul, cu tot ce s-a scris despre tragedia acestor intelectuali ieseni.
Un an mai tarziu, la 12 ianuarie, dupa trecerea la cele vesnice a lui Aron Pumnul, este tiparita o brosura dedicata acestuia, in care Eminovici semneaza una din poezii, La moartea lui Aron Pumnul.
Romanii ar vota, intr-o majoritate covarsitoare, pentru pedeapsa cu moartea, pentru pedepsirea penala a celor care critica religia ortodoxa sau pentru retragerea cetateniei romilor infractori si a cetatenilor care cer autonomia "Tinutului Secuiesc", releva un studiu al Asociatiei ProDemocratia (APD).
Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
google-analytics.com