Cautare

16424 de rezultate pentru "despre moartea fratele" (5.58 secunde)
Publicatia Bursa a relatat despre aceasta firma, Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, sugerand ca ar putea fi impilicata in diverse contracte militare si ca ar fi un conflict de interese, dat fiind ca presedintele Romaniei conduce si Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) .
Ilie Palie Este prima zi din saptamana Parliilor, despre care se spune ca sunt surorile Sfantului Ilie. Ilie Palie ar fi fratele, tatal sau vizitiul Sfantului Ilie. ... Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie.
Conexiunile dintre fratele sau, Mircea Basescu si interlopul Bercea Mondialu au depasit sfera unor cumetrii sau combinatii pe ritmuri de manele.
La nici o saptamana dupa ce fratele ei a murit, Anca Badiu a transmis un mesaj venit, parca, din partea acestuia, din lumea de dincolo. ... La nici o saptamana de cand fratele ei a decedat, artista se afunda tot mai mult in suferinta.
Mic eseu despre moarte (Autor: Cezar Pesclevei) Moartea este o realitate trista in perceptia noastra.
Doliu si durere fara margini in familia cantaretei de muzica populara Maria Carneci, dupa ce fratele ei a pierdut lupta cu cancerul si a plecat dintre cei vii. Totul a inceput in urma cu cateva luni cand fratele Mariei Carneci a fost diagnosticat cu o forma de cancer pulmonar.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a declarat ieri ca l-ar putea da in judecata pe senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, care l-a acuzat ieri, la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca face afaceri cu tigari in zona libera a Portului Constanta.
Afacerile lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, au inceput sa fie, din ce in ce mai mult, in atentia mass-media, si asta nu neaparat datorita performantelor, ci si din cauza asa-ziselor investigatii publicate de adversarii politici ai lui Traian Basescu.
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Tot seful Directiei Judetene de Statistica a mai dat de inteles faptul ca, de-a lungul timpului, la conducerea DJS au fost informaticieni, matematicieni, cadre universitare si nicidecum ingineri mecanici, asa cum este fratele sau.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD. ... Ca atare, am avut o discutie si cu fratele meu, dar este o decizie pe care mi-o asum si pentru care merg mai departe.
Prietena buna cu fratele acestuia, Junior Drogba, care a jucat in filmul ei de debut, "D’ORA", actrita si regizoarea nu rateaza nicio petrecere a familiei Drogba.
Fratele copilului, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.
Un copil in varsta de 4 ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.
Bani a primit fratele lui intr-un cont din SUA unde se si retrasese sa traiasca. ... Ce putea, a scris presa israeliana, sa ofere fratele plecat in America?
Dupa ce a fost prins, la inceputul lunii, in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin, fratele Paulei Seling a atras din nou atentia asupra sa, insa, de data aceasta, cu o fapta ceva mai cumint.
Moartea abstracta Cineva ma plange, cu vizibila nedumerire, neputincios imi a-mi gasi o scuza, pentru retragerea mea in vaile natale.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv. ... A fost clipa in care haosul si dat mana cu moartea. ... In sala erau bezna, urletele, fumul otravit, moartea.
moartea pasiunii (Autor: ... Sunt falsi, sunt neconvingatori, sunt dizgratiosi, sunt moartea pasiunii. ... Cat despre discursul sau, mai bine sa nu insistam. Moartea pasiunii la superlativ.
google-analytics.com