Cautare

1628 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (2.79 secunde)
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Cu aceasta ocazie, Papa Francisc le-a transmis tinerilor din lumea intreaga un mesaj cu tema: ... Papa Francisc ii indeamna apoi pe tineri:
Papa Francisc pledeaza pentru unitatea europeana, titreaza The New York Times, amintind ca el incearca sa imbunatateasca relatiile dintre Biserica Romano-Catolica si cea Ortodoxa. ... Papa Francisc a adaugat ca traditia adevarata este mereu in miscare si este garantia pentru viitor, citeaza The Atlantic Journal.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
Papa Francisc a binecuvantat magazinul de discuri al prietenilor sai din Roma. Papa a primit un CD cu muzica clasica.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. Tinerii pacienti au fugit din Ucraina in primele zile ale razboiului, care a inceput pe 24 februarie, cand Rusia a invadat Ucraina.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
Suveranul a adus in discutie criza rachetelor cubaneze din 1962. Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. Audienta saptamanala a fost tinuta in sala Paul al VI-lea de la Vatican. Papa Francisc: Istoria se repeta
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
O singura actualizare Senatorul PSD Adriana Ticau este singurul parlamentar de Galati care si-a publicat declaratia de avere actualizata.
Spre deosebire de ceilalti colegi ai sai, senatorul a iesit pe plus anul trecut, in declaratia sa figurand aproape 140.000 de lei in fonduri de investitii sau de pensii. ... Deputatul liberal Ionut Stroe si-a uimit colegii trecandu-si in declaratia de avere banii obtinuti din nunta din 2009.
declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, cod 14.13.01.99/bs; declaratia privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale, cod 14.13.01.40; declaratia privind accizele, cod 14.13.01.03/a; declaratia rectificativa, cod 14.13.01.00/r;
Potrivit declaratiei de avere pe anul 2007, Tariceanu detine 85 la suta din actiunile Automotive Trading Services (ATS) - importator al automobilelor Citroen - desi in declaratia de avere pe anul 2006 figura cu 90%.
google-analytics.com