Cautare

1628 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (2.73 secunde)
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Papa Francisc in Romania.
Papa Francisc ar urma sa viziteze Catedrala Patriarhala si sa oficieze o slujba in Parcul Izvor. ... Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost in audienta la Papa Francisc in luna mai 2018, Papa promitandu-i oficialului roman ca va intreprinde o vizita in tara noastra la inceputul anului viitor.
Salutul papei Francisc adresat pelerinilor din Romania (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
Mariustuca.ro / Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Radio Vatican transmite ca Papa Francisc a prezidat in bazilica Sfantul Petru, sambata 11 aprilie, vigilia celei de-a doua Duminici a Pastelui sau a Milostivirii Divine, ceremonia solemna de proclamare a Anului Sfant al Milostivirii (8 decembrie 2015 - 20 decembrie 2016).
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
Benedict Probabil ca cel mai comentat subiect al zilei a fost abdicarea papei Benedict al XVI-lea. ... Gestul papei, unul de mare noblete si demnitate, a fost citit in tot felul de chei, rastalmacirile nu au lipsit, iar fanaticii teoriei conspiratiei au umplut aerul cu zgomotul lor.
Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
Papa Francisc a rostit mesajul in Slujba din Ajunul Craciunului.
Steagul ucrainean i-a fost adus Papei din orasul Bucha. Papa Francisc: ... Papa Francisc: "Acest steag vine din razboi, din orasul martir Bucha.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane, a declarat ca poarta discutii cu Papa Francisc si Patriarhul Tawadros al II-lea, care conduce Biserica Ortodoxa Copta din Alexandria, pentru ca Pastele sa fie sarbatorit in aceeasi zi a fiecarui an, punand astfel capat uneia dintre cele mai mari dispute dintre confesiunile crestine.
Papa Francisc, indemn la colaborare impotriva terorismului Peste 50.000 de oameni au asistat in Piata Sfantul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba. Papa Francisc:
Intransigenta celui care s-a ocupat de apararea dogmei catolice in perioada pontificatului Papei Ioan Paul al II-lea, fiind de fapt continuatorul ideilor reprezentate de Inchizitie, nelinisteste profund lumea liberala si libertina a Occidentului, care spera ca, o data cu plecarea la cele vesnice a Papei Wojtyla, Biserica Catolica va lasa mai libere tentatiile diavolesti ale homosexualitatii, ale avorturilor, ale celibatului preotesc, ale intrarii femeilor in casta pastorilor lui Christos.
In predica de la slujba de beatificare de la Romexpo, Eminenta Sa Cardinalul Angelo Amato, prefect al Congregatiei Cauzelor Sfintilor, reprezentant al Papei Francisc, elogia figura monseniorului Vladimir Ghika, marcand trei aspecte ale caritatii lui pastorale:
In declaratia de avere, presedintele CJ Dolj mentioneaza faptul ca el si sotia sa au incasat in anul 2004 dividende in valoare totala de peste 1,7 miliarde de lei.
Printul Vladimir Ghika, primul pas pe treapta catre sfintenie "Credinciosii au avut la dispozitie peste 7.000 de scaune, iar altarul care a fost pregatit va avea o cruce foarte inalta, de peste 10 metri, pentru ca acest spatiu expozitional sa devina o biserica in toata regula si pentru ca toti crestinii sa traiasca un moment de inaltare spirituala, de apropiere de Dumnezeu si in acest perimetru generos", a anuntat purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, parintele Francisc Dobos.
google-analytics.com