Cautare

403 de rezultate pentru "daniela" (2.87 secunde)
Secretarul Comisiei pentru Controlul SIE, Daniela Buruiana-Aprodu (PRM), s-a plans ieri conducerii Parlamentului pentru faptul ca actualul director al SIE, Claudiu Saftoiu, a solicitat ca membrii Comisiei, participanti la sedintele acesteia, sa detina certificat ORNISS de acces la documente secrete.
Sistemul Sadova - Corabia, reabilitat in doi ani Alimentarea cu apa a sistemelor de irigatii pentru beneficiarii care au incheiat contracte cu ANIF se va face, potrivit directorului ANIF Sucursala Dunare - Olt, Daniela Prodan, peste o luna.
Lia Olguta Vasilescu este cel de-al doilea deputat pe care il pierde PRM dupa ce Daniela Buruiana a demisionat imeidat dupa alegerile europarlamentare, la recomandarea liderului Corneliu Vadim Tudor.
In schimb, Daniela Popa si Sabin Cutas se alatura liderului judetean Florin Anghel in competitia pentru sefia partidului. ... Deputatul conservator Daniela Popa a precizat ca se va inscrie in cursa pentru sefia partidului, iar platforma sa vizeaza "continuarea conservatorismului modern".
Daniela Popa a fost huiduita, duminica, la Congres, dupa ce s-a anuntat ca ea a castigat presedintia PC.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Noul presedinte al PC, Daniela Popa, a declarat ca a fost sunata de mai multi lideri judeteni care au informat-o ca au primit telefoane de la persoane care au sustinut ca o reprezinta si care au incercat sa verifice modul in care au votat la congres.
Presedintele PC Daniela Popa solicita CSAT elaborarea unui plan clar al retragerii soldatilor romani din Irak, sustinand ca in cei cinci ani de prezenta pe teritoriul irakian Romania a dovedit loialitate si corectitudine si amintind ca multe state si-au retras deja trupele.
Dupa ce a fost adoptat si proiectul de hotarare privind declararea ca legal constituit a Consiliului Local, alesii municipali i-au ales pe cei cinci membri ai comisiei de numarare a voturilor, al carei presedinte a fost desemnat consilierul PSD Daniela Artimof, iar secretar general a fost ales consilierul PC Picu Apostol Roman.
Dupa ce a fost adoptat si proiectul de hotarare privind declararea ca legal constituit a Consiliului Local, alesii municipali i-au ales pe cei cinci membri ai comisiei de numarare a voturilor, al carei presedinte a fost desemnat consilierul PSD Daniela Artimof, iar secretar general a fost ales consilierul PC Picu Apostol Roman.
Liderul conservator Daniela Popa considera ca asumarea raspunderii Guvernului pentru majoritatea legilor care vizau reforma in Justitie, fara ca acestea sa fie dezbatute in plenul celor doua Camere ale Parlamentului, a dus la esecul de astazi.
Pe de alta parte, conservatorii, prin vocea presedintelui Daniela Popa, au spus ca e mai mult ca sigur ca vor avea un candidat pentru un colegiu de deputat la Constanta.
Geoana a fost propus drept candidat pentru functia de premier de catre liderul PC Daniela Popa si de presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase.
La randul sau, Daniela Elena Dragomir, directorul executiv al Directiei de Munca si Protectie Sociala, a confirmat ca angajatii directiei resimt si ei lipsa spatiului. ... Lipsa spatiului nu ne permite sa lucram cu publicul si sa avem o arhiva bine structurata", a subliniat Daniela Dragomir.
In acelasi interval va fi organizat, conform Prefecturii Dolj, si concursul pentru sefia Finantelor Publice, insitutie in fruntea careia este nominalizat Eugen Calinoiu, adjunctul Directiei de Taxe si Impozite a Primariei Craiova.Daniela Dobrin este propusa de PD-L ca director coordonator al Directiei Judetene de Munca si Protectie Sociala, in timp ce la conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj a fost propus Mohora Catalin Tiberius.
functia de inspector-sef al ITM-ului ii va reveni lui Florian Constantin (foto), iar directorii-coordonatori adjuncti sunt Marius Ciobanu si Daniela Neagu.
Gore) Daniela Popa (PC), care a condus sesiunea de ieri de declaratii politice, a declarat ca nu a sesizat nimic neobisnuit. Cei 10 deputati prezenti au apaudat mecanic, iar Daniela Popa i-a si multumit Adrianei Saftoiu.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Mihai Voicu, a precizat vineri, pe blog, ca liberalii nu vor prezenta un candidat pentru colegiul obtinut de Daniela Popa. ... Daniela Popa a fost validata joi seara, prin votul plenului, pentru un mandat in Consiliul CSA.
Firma careia i s-a atribuit contractul este detinuta, potrivit datelor Registrului Comertului, de Daniela Bucur, proprietara restaurantului "Casa Capsa". Daniela Bucur este sotia lui Marian Bucur, despre care presa a scris in nenumaratae randuri ca este un apropiat al lui Adrian Nastase, cei doi mergand frecvent impreuna la vanatoare.
Episodul se numeste Daniela Popa, presedinta Partidului Conservator. ... Asta putea fi chiar un lucru foarte bun daca doamna Daniela Popa n-ar fi fost si singurul presedinte - cred ca din lume!- de partid asa-zis parlamentar care isi paraseste functia pentru a deveni functionar public.
google-analytics.com