Cautare

403 de rezultate pentru "daniela" (2.82 secunde)
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
Curtea de Apel Bucuresti, a decis, printr-o hotarare irevocabila, ca Daniela Buruiana trebuie sa plateasca daune de cate 30.000 de lei catre Mircea Dinescu, Horia Roman Patapievici si Andrei Plesu, pentru afirmatiile privind colaborarea acestora cu serviciile secrete straine.
Daniela Crudu, mascota matinalilor Razvan si Dani, inregistreaza un mare succes la public datorita formelor apetisante si unei ingenuitati cultivate. ... Daniela a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania" (inaltime: ... Proaspata si ingenua, Daniela Crudu abia mergea pe pantofii cu toc.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Deputatul PRM Daniela Buruiana a declarat ieri ca demisioneaza din functia de secretar executiv al partidului, dar nu renunta la mandatul parlamentar, asa cum a propus liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.
PRM va sesiza Parchetul General pentru anchetarea penala a deputatului Daniela Buruiana, acuzand-o de escrocarea Parlamentului Romaniei si a Parlamentului European cu peste 100.000 de euro.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). Cei doi nu numai ca sunt la cutite, insa, afirma Daniela Neagu , pedelistul Florian Constantin incearca sa ii influenteze pe inspectorii cu care ea lucreaza.
Liderul popular crestin si democrat, fost taranist Liviu Scarlat, in calitate de administrator a SC Mangalia SA a reusit preluarea prin mecanisme de tip suveica a mai multor active ale sociatatii pe care o administra impreuna cu sotia sa, Daniela Scarlat si Mihai Liviu Nicolaescu.
Proiectul arhitectei Daniela Craciunoiu a plecat de la Masterplanul de Transport al Bucurestiului, document aparut in 2007, care prevede, pe langa extinderea Garii de Nord si de Est si infiintarea unei noi gari in partea de Sud a Capitelei, pe inelul median.
din Craiova, antrenata de Daniela Capatana si Adrian Deaconu, a intrat in lupta pentru medalii dupa ce a reusit calificarea in finala Campionatului National, competitie organizata de Federatia Romana de Volei (FRV).
La editia a 5-a au raspuns prezent in calitate de ospatari Daniela Gyorfy, DJ Harra Dana Neacsu, MC Geo si maestrul Alin Panaite;
Miruna Ioani) Duminica dimineata, Daniela Crudu suna la 112, ca a batut-o iubitul. Pentru cei care nu stiu cine este Daniela Crudu, aflati ca e o asistenta tv, desi acum nu mai stiu exact unde lucreaza.
Acesta a amintit ca, pe 15 decembrie 2008, presedinta Fondului, Daniela Lulache, afirma ca Fondul Proprietatea va avea profituri peste asteptari, iar in noiembrie Mircea Ursache estima ca profitul urma sa urce in 2008 la 150 de milioane de euro, fata de 100 de milioane de euro in 2007.
Daniela Dragomir s-a transferat de la CJC la Directia de Munca pe fondul presiunilor Dincolo insa de toate aceste agitatii si nume aruncate in stanga si in dreapta, atat senatorul Puiu Hasotti, cat si deputatul Andrian Mihei - ambii liberali - au spus ca vor fi evaluate prestatiile directorilor democrati de la institutii si ca se vor lua deciziile care se impun.
Deputatul Daniela Popa a fost aleasa ieri presedinte al Partidului Conservator, in urma congresului extraordinar al formatiunii, cu 570 de voturi pentru, cu doar 13 voturi mai multe decat urmatorul candidat, Florin Anghel, care a fost votat de 557 delegati.
Presedintele Partidului Conservator, Daniela Popa, a declarat, joi, la Arad, ca formatiunea pe care o conduce nu va face aliante cu alte partide la alegerile locale din acest an.
Mircea Geoana si Daniela Popa au precizat vineri, intr-o conferinta comuna, ca nu doresc sa discute deocamdata despre "pielea ursului din padure", subliniind insa ca programul ofertei comune de guvernare este prioritar si urmareste rezolvarea punctuala a problemelor cetatenilor in plan economic si social.
google-analytics.com