Cautare

403 de rezultate pentru "daniela raduicacom imagesstoriesimagesstoriesfood rf" (3.90 secunde)
Dan Voiculescu a precizat ca, in timpul absentei sale, partidul va fi coordonat de Daniela Popa, vicepresedinte al Camerei Deputatilor.
Uitati-va, va rog, in actualul birou sau teoretic, in afara de Daniela Popa, nu mai avem nici o alta doamna deputat reprezentanta la alte niveluri si cred eu ca, cu scuze de modestie pentru ce am sa spun in continuare, femeile pot, de foarte multe ori, sa conduca in locul barbatilor, daca vreti, fiind mai constiincioase si mai aplecate asupra subiectului.
Astfel, din Comisia SIE fac parte George Cristian Maior si Nita Constantin (PSD), Zaharia Claudius si Romeo Raicu (PD), Daniela Buruiana (PRM).
George Cristian Maior si Nita Constantin (PSD), Zaharia Claudius si Romeo Raicu (PD), Daniela Buruiana (PRM). Parlamentarii SIE au fost numiti prin vot secret exprimat de senatori si deputati.
Deputatul PUR Daniela Popa se dovedeste prolifica din punct de vedere legislativ, depunand la Parlament trei initiative legislative.
"Se va discuta chestiunea candidaturii in Colegiul 19 probabil in aceste zile, sigur insa trebuie tinut seama de faptul ca noi am candidat impreuna, PSD si PC, si locul lasat liber de d-na Daniela Popa este un loc care, dupa parerea mea, revine in mod firesc PC", a afirmat Nastase.
Felicia Waldman, Universitatea din Bucuresti; Lect, dr, Daniela Zaharia, PhD, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti
Biroul Politic al PC, ales de Consiliul National, ii include pe Daniela Popa, George Copos, Ioan Codrut Seres, Sabin Cutas, Lazar Mihai, Sanda Paduraru, Dumitru Buse, Bogdan Pascu, Petre Marginean si pe Eugen Durbaca.
Cele doua parti au semnat si o Scrisoare de intentie intre SN Nuclearelectrica — China General Nuclear Power Corporation, din partea Romaniei semnand Daniela Lulache, directorul general SN Nuclearelectrica, iar din partea chineza — He Yu, presedintele China General Nuclear Power Corporation.
Daniela Safta, dr. Liviu Lesanu - a hotarit ca senatorul sa fie supus unei noi interventii, angiocoronarografie, analiza prin care poate fi vazuta starea vaselor de sange.
Daniela Juncu) Franta sarbatoreste ziua nationala la 14 iulie. Aceasta marcheaza aniversarea caderii Bastiliei (1789). Situata in Vestul Europei, Franta are limite Belgia, Luxemburg, Germania, Elvetia, Italia, Monaco, Marea Mediterana, Spania, Andorra, Oceanul Atlantic si Canalul Manecii.
Petre Popeaga, Vlad Hogea - care a preluat si conducerea Organizatiei PRM Iasi , Liviu Codarla - in grija caruia se afla, de acum, Organizatia PRM Bucuresti, Daniela Buruiana, respectiv Gelil Eserghep.
Cei cinci observatori ai PRM desemnati de Biroul Permanent sunt deputatii Daniela Buruiana, Petre Popeanga, Vlad Hogea si senatorii Eugen Mihaescu si Viorel Duca.
Ulterior intalnirii, reprezentantul PC Daniela Popa a declarat cs partidul din care face parte are dubii legate de oportunitatea limitarii duratei campaniei electorale la doar 15 zile, motiv pentru care a si cerut timp de gandire.
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu, Daniela Dimitru sau Monica Radoi. Ziarul Curentul este lansat la Bucuresti in octombrie 1997 in serie noua, cotidianul aparand pentru prima data in 1928.
Tot ieri, deputatul PC Daniela Popa a sustinut ca UDMR este de acord cu solicitarea ca Statutul minoritatilor sa fie votat concomitent cu initiativa conservatorilor privind asigurarea reprezentarii romanilor in administratia publica locala, in zonele unde acestia sunt minoritari.
Printre colaboratorii primuluinumar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu,Daniela Dimitru sau Monica Radoi. - Ziarul Curentul este lansat la Bucuresti in octombrie 1997 inserie noua, cotidianul aparand pentru prima data in 1928.
Daniela Udrea; la trofeul Champion: 1. Dragos Diaconescu, 2. Gillbert Panait, 3. Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters:
Mai mult, vicepresedinta Camerei, Daniela Popa, a solicitat ca modul de desfasurare a contractului de intermediere a transportului si cazarii deputatilor sa fie anchetat de catre Curtea de Conturi si de catre DNA.
Astfel, in structura BP raman vicepresedintii Miron Mitrea de la PSD, Dan Ruseanu de la PNL, Lucian Bolcas de la PRM si Daniela Popa de la conservatori.
google-analytics.com