Cautare

403 de rezultate pentru "daniela raduicacom imagesstoriesimagesstoriesfood rf" (5.17 secunde)
Miercuri, 22 februarie, la ora 19.00, Florentina Opris si Anca Daniela Raiciu de la Hofigal organizeaza un nou eveniment Devino perfecta, la Puro&Bio Romania (Campineanu 20, Bucuresti).
Artista este atenta la nevoile tenului ei, asa ca la indicatiile medicului dermatolog Daniela Catanas si-a pregatit dermul pentru expunerea la soare. ... Daniela Catanas.
Hofigal este un stalp de rezistenta a cercetarii romanesti in domeniul plantelor medicinale, aromatice si o companie cu management integrat - calitate, mediu, siguranta alimentului, sanatate si securitate ocupationala, a spus Anca Daniela Raiciu, la evenimentul de lansare a site-ului Hofigal.
- Libraria Cartile Maestrului Interior - Manuela Vlad, 0731.014.257, [email protected] - Asociatia de Terapii Transpersonale - Daniela Avram, 0741.038.750, daniela[email protected] - Centrul Calatoria Inimii - Bogdan Grigoras, 0729.010.787, [email protected] (Surse:
Toti cei care doresc sa vorbeasca cu mine, se pot programa la 0762 000 300 sau sa trimita un email asistentei mele - Daniela - daniela@carmenharra.ro.
Daniela Gyorfi a aflat de o mostenire din partea mamei sale de care familia uitase. Suma nu este deloc de neglijat, doar ca artista are de asteptat, caci nu va primii banii in perioada imediat urmatoare.
Daniela Crudu este insarcinata in 5 luni si a decis sa faca public sexul bebelusului chiar la Xtra Night Show.
Daniela de 33 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Audi avand o concentratie alcoolica de 0,44 mg/l alcool in aerul expirat. ... Daniela a fost condusa la I.N.M.L.
Costel s-a prezentat la sediul Politiei Sectorului 3 pentru a reclama disparitia de la domiciliu a fiicei sale P. Daniela, la aceea dată ... Daniela, nume similar cu al unei minore disparute acum 20 de ani.
Botezat "Daniela", tunelul are o lungime de 1,3 kilometri si subtraverseaza dealul Momaia. Tunelul se afla pe lotul Curtea de Arges-Tigveni, parte din autostrada Sibiu-Pitesti.
Pe liste se mai afla, cu mari sanse de intrare in Parlament, George Pruteanu, Dorel Onaca, Radu Ciuceanu, preotul caterisit Ioan Aurel Rus, Dumitru Puzdrea, Lia Olguta Vasilescu, Nicolae Vasilescu, Mitzura Arghezi, Daniela Buruiana, Lucian Bolcas, Iulian Mincu si Anghel Stanciu.
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
Secretar al Comisiei SIE a fost aleasa peperemista Daniela Buruiana Aprodu, iar ceilalti doi membri, din totalul de cinci, au fost desemnati senatorii George Cristian Maior (PSD) si Daniel Ilusca (PNL).
Astfel, saptamana aceasta este randul vicepresedintilor Coalitiei sa conduca plenul, vicepresedintele de la PNL Dan Rusanu fiind presedinte in sedinta de ieri, iar vicepresedinta de la PC Daniela Popa in cea de astazi.
Daniela Vlad, 19 ani, eleva, Ploiesti: "Pentru mine e prima data cand vin la mare, dar ceea ce am intalnit aici nu ma prea atrage sa vin si a doua oara.
Astfel, Miron Mitrea va fi lider al grupului PSD, Calin Popescu-Tariceanu - la PNL, Cozmin Gusa - la PD, Lucian Bolcas - la PRM, Kelemen Attila - la UDMR, Daniela Popa - la PUR, iar Varujan Pambuccian - lider al grupului minoritatilor.
Pesedistul Eugen Ochenatu a plecat in tabara democratilor, conservatorii Daniela Biri, Petru Enasoaie, Petru Istoc au devenit independenti si apoi au trecut la liberali, Silvestru Dogaru de la umanisti a trecut la liberali, Petrica Mihaila a trecut de la umanisti la statutul de independent si apoi la democrati, Dorian Pocovnicu si Elena ßova au trecut de la pesedisti la PNG, apoi la independenti si s-au intors la pesedisti, iar Cristian Bunea a ales sa fie independent decat membru PSD.
Vicepresedinti au fost propusi Miron Mitrea, Mona Musca, Corneliu Ciontu si Daniela Popa. Senatul amana Reprezentantii partidelor parlamentare nu au ajuns ieri la nici o intelegere cu privire la componenta Biroului Permanent al Senatului.
Eugen Nicolicea (PSD), Valer Dorneanu (PSD) si Daniela Popa (PC). Reamintim ca procurorul general, Laura Codruta Kovesi, a trimis joi o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, in care ii atragea atentia ca activitatea procurorilor este supusa doar controlului CSM.
Maria Muga si Daniela Nicoleta An-dreescu au fost numite secretari de stat in Ministerul Muncii, iar Mihai Constantin ßeitan va conduce Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale cu rang de secretar de stat.
google-analytics.com