Cautare

403 de rezultate pentru "daniela raduicacom imagesstoriesimagesstoriesfood rf" (3.79 secunde)
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a solicitat companiei americane Bechtel reducerea costurilor cu circa 35% in limita standardelor de cost impuse de Ministerul Transporturilor, a declarat Daniela Draghia, director general al CNADNR.
Reprezentantii CNA acuza ca emisiunea "In puii mei" a incalcat legislatia audiovizuala privind protectia copiului cand Mihai Bendeac a mimat o scena de sex cu Daniela Crudu.
Daniela Crudu (Mihai Costea) - 26% 2. Alexandra Damaschin (Cristi Tanase) - 22% 3. Bianca Dragusanu (Adrian Cristea) - 17% 4.
Printre cele mai mari rente din sportul romanesc ajung la Veronica Cochelea (canotaj) - 15.080 lei, Nadia Comaneci (gimnastica) - 13.149 lei si Daniela Silivas (gimnastica) - 13.149 lei.
Ospetii s-au delectat cu un meniu variat, friptura de porc mistret si caprioara, iar atmosfera petrecerii a fost intretinuta de Daniela Gyorfi, trupa de balet din emisiunea "Duminica in familie", Nicolae Voiculet, alaturi de care sarbatorita a si cantat cateva piese, dar si de alti artisti.
Daniela Catanas. ... Daniela Catanas. La randul ei, actrita Laura Zapata s-a declarat fascinata de rezultat: Sunt fericita ca am avut ocazia sa imi fac aceasta interventie nonivaziva.
Daniela Vitcu VINERI, 9 NOIEMBRIE - ora 10:00 -Teatrul Municipal : ... Daniela Vitcu - asist.univ. Ionut Dulgheriu - ora:
Finul se numeste Thomas Dominic, iar fericita mama a micutului este cunoscuta jurnalista Daniela Popa (redactor revista ProTV Magazin / www.showbiz.ro).
dr Ioana Daramus Analiza in profunzime date Florentina Furtunescu Roxana Nemes Validare spirometrii Daniela Boldeanu Gabriela Jimborean Mimi Florea Nitu Roxana Nemes Realizarea spirometriilor a fost posibila la nivel national datorita implicarii unui numar mare de medici din toate judetele tarii:
Zeci de evenimente sunt asteptate in intreaga tara, iar in Bucuresti, adeptii hranei sanatoase sunt invitati sa marcheze evenimentul intre orele 17.00 si 20.00 la hypermarketul Cora Lujerului, unde Miruna Meirosu si Daniela Miscov, Ambasadori Food Revolution Romania, alaturi de Curtea Veche Publishing si Libraria Bastilia, vor pregati o serie de intalniri interesante cu specialisti din domeniu, dar si concursuri de gatit pentru familii.
Dan si Daniela Constatin si-au vazut baiatul, pe Radu, la cununia religioasa, in postura barbatului responsabil, constient de "sarcina" ce apasa pe umerii sai:
Daniela Cusnir, partenera sa de afaceri, a urmat-o in acest demers cu convingerea ca acesta este cel mai bun lucru de facut intr-o lume supusa tentatiilor alimentare, deloc bune pentru sanatatea noastra. ... Daniela Cusnir:
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
Pe langa informatiile teoretice pe care le-au primit pentru dezvoltarea proiectelor, tinerii au fost incurajati sa se implice in comunitatile din care fac parte, a declarat Daniela Avarvare, PR Manager BASF Romania.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, ne-a dat cateva detalii despre participarea Hofigal la acest Salon International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Vineri, 23 septembrie, Florentina Opris organizeaza un eveniment alaturi de Anca Daniela Raiciu de la firma Hofigal, in cadrul #devinoperfecta, la Puro&Bio Romania, ora 18:30, pentru a afla de ce sunt cuvintele importante pentru sanatatea trupului si a sufletului!
Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos, si Anca Daniela Raiciu, de la Hofigal, sunt de acord cu Emanuel Ungaro, ca seductia inseamna descoperirea detaliilor interioare si pe 28 octombrie, la Puro & Bio organizeaza un nou eveniment.
Jumatatea blonda a trupei Bambi s-a rasfatat de curand in cabinetul dr. Daniela Catanas. ... Daniela Catanas (www.drcatanas.ro). In luna decembrie, terapia are si un pret promotional de 450 lei.
Daniela Catanas (www.drcatanas.ro) ne propune o interventie cu laser care ne scapa de aceasta problemasi care reda tenului elasticitatea pierduta. ... Daniela Catanas.
Daniela Catanas. (www.drcatanas.ro). Primele efecte ale tratamentului cu fire Happy Lift sunt vizibile imediat dupa tratament, insa efectul de intindere se imbunatateste in doua saptamani cand efectul este cat se poate de evident.
google-analytics.com