Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (3.07 secunde)
Singura masura pe care a luat-o directorul Casei de Pensii Dolj, Daniel Baciu, impotriva Feliciei Stancu a fost sa o mute de la biroul de plati la un ghiseu unde inregistra, culmea ironiei, tot cereri pentru ajutoare de deces.
Daniel Liviu Florescu de 30 de ani, din Dorohoi, este acuzat ca ar fi vandut o autoutilitara unui botosanean dupa care, sub pretextul ca vrea sa o repare, a preluat-o si a revandut-o.
Daniel Nuta si Radu Micu au facut acelasi casting pentru personajul lui Vlad Tepes. Daniel Nuta, actorul care l-a interpretat pe Vlad Tepes, a vorbit la Aleph News despre cum s-a pregatit pentru rol si despre echipa cu care a lucrat.
DANIEL de 44 de ani si P. ... DANIEL si au supravegheat mai multe case de schimb valutar, P. ... DANIEL, in imediata apropiere, supraveghea zona.
Daniel de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe B-dul Iuliu Maniu dinspre B-dul G-ral Vasile Milea catre Str. ... Daniel nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Daniel, N.
Fostul sef al DNA si judecator al CRR, Daniel Morar, arunca bomba! ... Acolo a fost si Laura Codruta Kovesi care a tinut partea serviciilor, mai spune Daniel Morar.
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului l-a validat, marti, pe Daniel Tudor in functia de presedinte al Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor (CSA).
La alegerile parlamentare din 2008, la Camera Deputatilor, in sectorul 1, rezultatele au fost mai mult decat modeste, Ludovic Orban, Daniel Budurescu si Bogdan Olteanu - cu adversari de "doi bani" - au obtinut scoruri mai mult decat modeste, prinzind mandate de pe locurile 2, respectiv 3.
El a mai precizat ca grupului popular independent i se vor alatura cei cinci fosti deputati PPRM propusi de BND, Daniel Macanescu, Olguta Cocrea, Mircia Giurgiu, Costel Ovidenie si Ion Stoica.
O posibila renastere a Sulinei din propria cenusa a facut ca plajele orasului sa devina obiectul atractiei pentru potentatii tranzitiei si nu numai, printre ei numarandu-se senatorul liberal Daniel Ilusca sau fostul campion olimpic Ivan Patzaichin.
„Personal, o rog pe doamna ministru sa studieze dosarele care vizeaza faptele savarsite de Liviu Ciupe, pentru a constata exact starea de fapt, inainte de a afirma faptul ca procurorul Daniel Morar este nevinovat si ca a instrumentat cauza respectiva in stricta concordanta cu normele procedurale penale“, a adaugat Oltean.
Daniel Daianu, fost ministru de finante in anii ‘90, considera ca daca nu ar fi folosit banii din Fondul National de Dezvoltare, statul ar fi putut sa gaseasca alte solutii pentru reducerea deficitului bugetar.
Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca a cerut, in nume personal, sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, redeschiderea „dosarului Zambaccian“, in care este implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase. ... In plus, Marius Marinescu i-a solicitat lui Daniel Morar pedepsirea procurorului care a decis inchiderea dosarului Zambaccian.
„Eu sunt presedintele PD la nivel national si nu pot lua o decizie in numele organizatiei judetene Cluj a PD, unde este presedinte deputatul Daniel Buda“, afirmase Boc.
Elevii lui Daniel Mogosanu vor sustine astazi, in deplasare, de la ora 12.00, un joc amical, in compania colegei de serie CSM Valcea.
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
"Cred ca aceste carti digitale isi vor ocupa locul lor in vanzari si ca exista o cerere alimentata mai degraba de dezvoltarea pietei de gadgeturi, decat de necesitatea inlocuirii formatului traditional", e de parere Daniel Voinea, managerul de comunicare al lantului de librarii Carturesti.
Solicitarea a fost insa trimisa la Camera Deputatilor de Monica Macovei la cererea lui Daniel Morar, procuror sef al DNA, departament aflat in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
google-analytics.com