Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (4.27 secunde)
Dupa cum a declarat directorul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, Daniel Burlan, cateva sute de angajati s-au aratat interesati sa plece din minerit si sa beneficieze de platile compensatorii. ... Incercam ca din minele de subteran sa fie cei mai multi", a declarat Daniel Burlan.
Directorul tehnic al Geotop 2001, Daniel Popescu, spune ca realizarea acestor harti se face in urma unui zbor la 500 de metri inaltime, costa mult mai putin decat elaborarea planurilor cu informatii din masuratori si este mult mai rapida.
Agricultorii au motiv de bucurie, daca avem in vedere faptul ca, incepand cu 16 octombrie, vor fi demarate platile pentru cererile de sprijin pe suprafata pentru anul 2009, a declarat joi directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Daniel Constantin.
Aceasta este concluzia declaratiilor directorului Casei Judetene de Pensii Dolj, Daniel Baciu, prezent sambata la o conferinta de presa.
Daniel Daianu: "Este nevoie de imprumuturi pe tot parcursul anului, nu doar la final" Profesorul de economie Daniel Daianu a precizat pentru Gandul ca, pentru a finanta deficitul bugetar, tara noastra are nevoie de imprumuturi pe tot parcursul anului, nu doar la final de an.
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca aceasta propunere a departamentelor profesionale ale formatiunii a fost adoptata in sedinta Biroului Executiv Central al conservatorilor.
La randul sau, ministrul propus la Agricultura, Daniel Constantin, propune si el reducerea TVA la 9% la produsele de panificatie. ... Ei avertizeaza ca ar reduce incasarile la buget dar ministrul desemnat Daniel Constantin spune ca nu este asa. ... Daniel Constantin:
Daniel Constantin neaga "propaganda" ca ar fi manevrat de Dan Voiculescu Acuzele actualei Opozitii, potrivit carora ministrul Agriculturii este "manevrat" de senatorul Dan Voiculescu, nu sunt altceva decat o "propaganda", a afirmat, joi, liderul PC, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.
Saptamana trecuta Ministrul Economiei Daniel Chitoiu ne-a anuntat ca a fost aprobat Memorandumul pentru liberalizarea preturilor la energie electrica si gaze naturale.
lui Daniel Mogosanu (foto), conducerea executiva a clubului ALRO Slatina hotarand ieri seara sa-l demita din functia de antrenor principal. "In urma rezultatului din acest retur, am hotarat ca Daniel Mogosanu sa nu se mai ocupe de prima echipa.
Printre participanti s-au numarat si reprezentantii clubului CS Washi Craiova, condus de Daniel Antici. ... Concurs greu Antrenorul Daniel Antici a spus ieri ca fata de anul trecut competitia a fost mai dificila: ... Daniel Antici se ocupa de pregatirea sportivilor de la CS Washi Craiova impreuna cu Simona Cojocariu.
Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu", declara Daniel Toma, Director General Senior Software.
Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar Incurcatura la nivel inalt Sambata, 23 ianuarie, ora 19:00 Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase.
Daniel Craig, Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver, Katherine Waterston Gen film: ... Pentru a sparge sistemul de siguranta si a patrunde in seiful de sub pista, Jimmy (Tatum) apeleaza la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert in demolari, cu o mica problema:
Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Sue Clark, Joan Brown Gen film:
Daniel Roxin) Noaptea de 23 pe 24 iunie este noaptea magica de Sanziene. ... Daniel Roxin http://daniel-roxin.ro/ Emisiunea Adevaruri Tulburatoare poate fi urmarita la Nasul Tv in fiecare vineri, de la ora 20:00 si, in reluare, duminica, de la ora 11:00.
Daniel JINGA; ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
Il consider pe Morar coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendum Premierul Victor Ponta considera ca este "o diferenta de substanta" intre Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi, in opinia sa Morar fiind "vinovatul principal si coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendumul pentru demiterea presedintelui".
DANIEL MORAR A DEMISIONAT Daniel Morar a demisionat de la conducerea Parchetului General. Morar a explicat ca a decis sa faca acest gest ca urmare a criticilor pe care le-a primit, de la presedinte si premier, dupa ce a cerut ca la sefia DNA sa vina un procuror anticoruptie.
google-analytics.com