Cautare

1385 de rezultate pentru "daniel onoriu" (3.90 secunde)
Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar Incurcatura la nivel inalt Sambata, 23 ianuarie, ora 19:00 Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase.
Daniel Craig, Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver, Katherine Waterston Gen film: ... Pentru a sparge sistemul de siguranta si a patrunde in seiful de sub pista, Jimmy (Tatum) apeleaza la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert in demolari, cu o mica problema:
Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Sue Clark, Joan Brown Gen film:
Daniel Roxin) Noaptea de 23 pe 24 iunie este noaptea magica de Sanziene. ... Daniel Roxin http://daniel-roxin.ro/ Emisiunea Adevaruri Tulburatoare poate fi urmarita la Nasul Tv in fiecare vineri, de la ora 20:00 si, in reluare, duminica, de la ora 11:00.
Daniel JINGA; ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
Il consider pe Morar coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendum Premierul Victor Ponta considera ca este "o diferenta de substanta" intre Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi, in opinia sa Morar fiind "vinovatul principal si coordonatorul actiunilor de persecutie politica a celor care au votat la referendumul pentru demiterea presedintelui".
DANIEL MORAR A DEMISIONAT Daniel Morar a demisionat de la conducerea Parchetului General. Morar a explicat ca a decis sa faca acest gest ca urmare a criticilor pe care le-a primit, de la presedinte si premier, dupa ce a cerut ca la sefia DNA sa vina un procuror anticoruptie.
Patriarhul Daniel:
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului au participat recent la targul de produse traditionale organizat de Sfantul Andrei in curtea MTR. ... Andreea Elisei si Daniel Cuc sunt fotografi. Andreea este freelancer, iar Daniel lucreaza la TVR.
Noua echipa numita de Basescu sa faca Justitia "Ţepelor" ¬ Monica Macovei, Daniel Morar, Lucian Papici - se pune pe treaba si reia cu mult zel "Zambaccian".
Nastase sustine ca cei care au initiat dosarul au fost Traian Basescu, Mona Musca si fostul procuror-sef al DNA Daniel Morar. ... Dupa alegeri, la 4 noiembrie 2005, Daniel Morar, proaspat numit la conducerea DNA de Basescu si Macovei, a redeschis dosarul.
Inceputul i se datoreaza lui Daniel Morar, DNA trecand pe linie moarta dosarul "Flota" prin invocarea unei asa-zise imunitati prezidentiale.
Cantaretul Daniel Iordachioaie si partenera sa de viata, actrita Nouria Nouri, si-au spus adio. ... "Dragi prieteni, Pentru a evita orice speculatii ori comentarii inutile care ar putea aparea, am decis sa va informez ca eu si Daniel am divortat de comun acord, anul trecut.
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca", in curtea MTR. ... Andreea Elisei si Daniel Cuc sunt fotografi. Andreea este freelancer, iar Daniel lucreaza la TVR.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca si Mester(esti)", in curtea MTR. ... Retetele le avem de mult timp", ne-a spus Daniel Cuc.
Locul 1 Chef Daniel Buzea - Coresi Business Lunch Brasov Locul 2 Chef George Craciun - Grand D’Or Deluxe Oradea Locul 3 Chef Ciprian Sotoc - Ramada, Oradea Chef Daniel Buzea a fost recompensat si cu premiul special Selgros Romania, ce costa in antrenamente personale si participarea la concursul international Les Chefs en Or, din Paris, in luna noiembrie 2014.
FARCAS) (Continuare) Influente asupra constiintei umane Alte doua intrebari au fost puse de ufologul Daniel Robin, presedintele asociatiei "OVNI Investigation" cu sediul in Lyon si organizator al unor intalniri privind stiinta si fenomenele neexplicate.
In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a 9 fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau, arata sursa citata.
google-analytics.com