Cautare

1385 de rezultate pentru "daniel onoriu" (6.07 secunde)
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a facut azi prima vizita la combinatul chimic Oltchim, informeaza www.valcea1.ro .
Internationalul roman Daniel Niculae nu va fi transferat definitiv de AS Nancy, echipa la care a fost imprumutat de AS Monaco in sezonul recent incheiat, astfel ca va reveni la formatia din principat, cu care mai are un an de contract, informeaza Mediafax.
O merituoasa distinctie, pentru forta si expresivitatea scriiturii lui Daniel Octavian Bejan. ... - Daca dai search Google, afli despre Daniel Octavian Bejan ca e scriitor;
Daniel Morar, procurorul sef al DNA, a adresat ieri presedintelui Camerei Deputatilor, prin intermediul Ministerului Justitiei, cererea de a perchezitiona un imobil aflat in Bucuresti si un altul in comuna Cornu, judetul Prahova.
37) si Isaia (26, 19), dar mai ales Prorocul Daniel, care zice: ... unii la viata vesnica, iar altii spre ocara si rusine vesnica (Daniel 12, 2. ... Al vostru catre Christos Domnul rugator si de tot binele doritor, DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane
Daniel Burlan, directorul SNLO, Nicolae Cilibiu si Corneliu Garjoaba, ultimii doi autopropunandu-se pentru aceasta functie.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat ca va depune in cursul zilei de astazi o plangere impotriva presedintelui PD Emil Boc, a deputatului PD Daniel Buda si a sefului trustului "Gazeta" Liviu Man, acuzandu-i de asociere cu scopul de a-i denigra imaginea.
Comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, a declarat intr-un interviu acordat Agentiei Reuters ca ar dori ca Guvernul de la Bucuresti sa il sprijine pe procurorul general anticoruptie, Daniel Morar, in demersurile acestuia de continuare a anchetelor in dosarele importante.
Plenul Senatului a validat miercuri, cu 62 de voturi pentru si niciun vot impotriva, intrarea social-democratului Daniel Savu in randurile grupului PSD din Camera superioara a Parlamentului. ... Imediat dupa validarea sa, Daniel Savu a depus juramantul pe care conform Constitutiei il depun toti parlamentarii la preluarea functiei.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Prelungirea mandatului lui Daniel Morar in fruntea Departamentului National Anticoruptie starneste controverse.
In urma cu o saptamana, ministrul Justitiei, Predoiu, anunta ca propune pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pe procurorul Monica Serbanescu, iar pe Daniel Morar pentru postul de Inalt Reprezentant al Ministerului Justitiei la Bruxelles sau pentru cel de adjunct al DNA. Daniel Morar a refuzat ambele propuneri.
Senatorul PC Marius Marinescu a declarat marti, in plenul Senatului, ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, este incompetent, santajabil si dirijabil politic.
Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
La acest seminar, la care a luat parte si un reprezentant al Gazetei de Sud, s-au aflat printre invitati Daniel Morar, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Horatiu Baias, procuror DNA, Livia Saplacan, purtatoare de cuvant a DNA, judecatorul Cristian Danilet, vicepresedintele SoJust, Laura Stefan, coordonator anticoruptie in cadrul Societatii Academice Romane (SAR), dar si cunoscutul jurnalist de investigatii transfrontaliere Paul Radu.
Dupa ce a visat, la un moment dat, incurajat si de colegii din PD-L Constanta, ca va deveni seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Daniel Learciu s-a consolat cu postul de adjunct.
'Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat azi, la sedinta dedicata alegerilor in cadrul organizatiei din Bucuresti a partidului, ca formatiunea sa va merge pe cont propriu la alegerile din 2012, renuntand la aliantele cu PSD si PNL. Daniel Constantin a declarat, textual:
google-analytics.com