Cautare

2070 de rezultate pentru "daniel d marin" (3.98 secunde)
- PP-DD - Daniel Catalin Fenechiu; ... - PSD - senator Gabriela Firea, senator Daniel Draghici, deputat Madalin Voicu, deputat Florin Paslaru, deputat Cosmin Necula, deputat Marian Ghiveciu, deputat Daniel Barbulescu; ... - PSD - senator Daniel Savu, deputat Georgian Pop, deputat Eugen Bejinariu, deputat Sebastian Ghita;
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Daniel Gheorghiu, din localitatea Siminoc, fost angajat al firmei Cobra Security, ne-a povestit cum agentii de paza amplasati in diverse puncte ale Portului Constanta sunt de multe ori amendati de Politia Transporturi pentru diferite abateri, dar cel mai des pentru faptul ca dorm in posturile de paza.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Fostul ministru de Finante Daniel Daianu a afirmat ca nu avem nevoie de o misiune FMI la Bucuresti, ci de un guvern si de autoritati capabile sa judece ce este realist pentru Romania.
Initial am vrut sa apelam la o franciza, însa am considerat ca taxa pentru aceasta era prea mare“, a declarat Daniel Dragomir, managerul clubului.
Criza economica, mersul ideilor, institutii" semnat de Daniel Daianu.
Economia romaneasca ar putea reveni pe crestere in trimestrul doi din 2012, insa aceasta va fi mica, in principal din cauza tensiunilor din zona euro, a declarat, marti, pentru AGERPRES, economistul Daniel Daianu, consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.
Cine este principalul favorit la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara Fostul ministru al Finantelor Daniel Daianu este aproape de a fi numit in pozitia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), propunere politica acceptata si de Banca Nationala a Romaniei, au declarat pentru Mediafax mai multe surse oficiale.
Cei 21 de jucatori au fost insotiti de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, si de antrenorul principal Daniel Mogosanu, pe final facandu-si aparitia si presedintele Jean Nitulescu. ... Cum vizita s-a incheiat aproape de pranz, tehnicianul Daniel Mogosanu a hotarat sa-i lase liberi toata ziua pe jucatorii sai.
echipa masculina de juniori 1 (antrenor Daniel Savoiu) - Campionatul National; ... echipa masculina gimnaziu (antrenori Daniel Savoiu, Valentin Simon) - ONSS. ... echipa masculina sperante (antrenori Daniel Savoiu, Valentin Simon) - Campionatul National; ... echipa masculina liceu (antrenor Daniel Savoiu)- ONSS.
Campionului nostru Daniel Ghita i s-au alaturat in Glory, in lupta pentru un loc in primii 10 si pentru glorie, alte cateva nume din sportul romanesc:
Daniel Tutuianu a facut declaratii stupefiante pentru publicatia locala ARGUMENT: ... - a intrebat profesorul de sport Daniel Tutuianu. ... Dragulin restrictioneaza accesul publicului, exista anumiti privilegiati - constata cu amaraciune Daniel Tutuianu.
Stafeta (care i-a mai cuprins pe Daniel Macovei, Robert Glinta si Norbert Trandafir) a fost inregistrata cu timpul de 3 min 16 sec 71/100, nedepasind performanta de saptamana trecuta, de la Campionatele Europene de la Londra. ... Daniel Cristian Martin (Romania) 02:02,30 3.
Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a prezentat, miercuri, noua echipa a proiectului AS Academia Rapid Bucuresti, structura in care presedinte este Daniel Niculae, director tehnic e Daniel Pancu, manager va fi Ovidiu Burca, iar antrenor Constantin Schumacher.
Pilotul Daniel Onoriu a participat la o strangere de fonduri pentru copiii cu autism si sindrom ADHD. ... Campion national la viteza in coasta, Daniel a simtit lipsa masinii sale de curse:
Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
USL nu s-a rupt, dar a facut entorsa Iritat si cam nedormit, Victor Ponta s-a trezit miercuri dimineata ca trebuie sa-l invete minte pe Daniel Morar.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Crestinii ortodocsi se pregatesc de cea mai mare sarbatoare a Bisericii, prilej pentru Patriarhul Daniel sa le transmita credinciosilor un mesaj prin care sa le aduca aminte sa se indrepte spre biserica.
google-analytics.com