Cautare

2070 de rezultate pentru "daniel d marin" (5.37 secunde)
Sange de la un vierme marin. ... Ambele descoperiri au ca punct de plecare un vierme marin.
Dupa ce a visat, la un moment dat, incurajat si de colegii din PD-L Constanta, ca va deveni seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Daniel Learciu s-a consolat cu postul de adjunct.
Liberalii, aflati in lupta cu umanistii pentru cistigarea fotoliului de primar, au interpretat vizita ministrului ca un gest de sustinere pentru candidatul PUR-ului, Daniel Balog, si au depus o contestatie la Biroul electoral prin care il acuza pe Codrut Seres ca a facut campanie electorala desi legea ii interzicea acest lucru.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Apropierea datei cand expira mandatul actualului sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar, a devenit un subiect international de presa. Ca si in cazul fostului ministru al Justititiei, Monica Macovei, au fost mobilizate toate cercurile de influenta pentru a demonstra ca Daniel Morar trebuie sa ramana pe post.
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. ... Mai mult decit atit, Marin Costel a spus si ca nu-si poate permite sa comenteze decizia fostului director al societatii de a ataca in contecios hotarirea referitoare la demiterea sa din functia de director general.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
Fiecare operator trebuie sa incheie contract cu Polarisul, pentru ca asa este normal", a declarat Laurentiu Marin (foto), directorul DADL. De asemenea, Marin a mai precizat ca pana la acest moment sunt contractate 90 de sectoare de plaja, prin 79 de contracte.
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Fiind prima mea schimbare majora din cariera, ma bucur ca am fost transferat alaturi de colegul meu, de la Juventus, Alexandru Marin, pentru ca imi va fi mai usor sa ma adaptez. ... Alex Marin a jucat la AS Roma!
Morometii 2 continua povestea din Morometii 1 si respecta, in mare parte, firul cartii lui Marin Preda. ... Iata alte 10 lucruri inedite despre filmul care va intra in cinematografe la 32 de ani de la precedenta ecranizare a romanului lui Marin Preda.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Memorialul "Marin Bistriceanu" ... din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragos Cococeanu), Scoala nr.
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Structura conducerii Institutiei Prefectului se va completa cu subprefectul Daniel Moruzi.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu. ... cel al fostului ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, propus si el vicepremier si ministru al Finantelor in viitorul Guvern.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
google-analytics.com