Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (3.76 secunde)
"Dana", mancata cu fulgi cu tot, Patriciu - analizat de Comisia de Etica Mona Musca s-a aratat totusi nedumerita de faptul ca nu a fost lasata sa ofere lamuriri Delegatiei inainte de vot:
In dosarul Zambaccian, Dana Nastase este invinuita si ea, pentru complicitate la luare de mita. Materiale electorale penale Si dosarul Eurografica a fost finalizat, procurorii anticoruptie urmand sa le prezinte invinuitilor materialele probatorii, in zilele de 11, 12 si 13 septembrie.
Mona Musca a mai spus ca i s-a cerut sa semneze eventualele note informative cu numele de cod "Dana". Deputatul a subliniat faptul ca nu a dat note scrise catre Securitate si ca, dupa un an de la semnarea angajamentului, s-a decis intreruperea angajamentului.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Cele peste 11.000 de persoane care au semnat petitia electronica si voluntarii care ne-au scris, ne-au trimis fotografii si ne-au sunat pentru a ne semnala diverse cazuri sunt o dovada a faptului ca protectia mediului nu este o problema de rang inferior, asa cum reiese din agenda publica a Romaniei din ultimii ani", a mentionat Dana Caratas, coordonator de comunicare WWF.
Gestul Monei Musca, de "inspiratie" pentru Dan Voiculescu Parca impulsionat de gestul Monei Musca si de declaratia lui Gheorghe Flutur, liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, tot ieri, ca va face un gest asemanator cu cea "incondeiata" in arhivele Securitatii cu numele de "Dana".
S 3439/1999, care o viza pe Dana Nastase, si a transmis-o lui Adrian Nastase prin intermediul lui Ristea Priboi, consilier al primului-ministru.
Dis de dimineata va pleca in Eforie Nord la Hotel Europa, in Costinesti la vilele Vox Amiral, in Neptun la apartamentele de vacanta si la hotelul Decebal, respectiv in Jupiter, Venus si Saturn la hotelurile Tismana, Delta, Dana, Plaja Esplanada, Hotel Balada si la hotel Hora.
Pe locul doi pe lista PIN pentru alegerile europarlamentare se afla Dana Mihaela Franti, 37 de ani, de formatie economist, care a cumulat 96 de puncte, iar pe locul trei Veronica Radulescu, 23 de ani, jurist, cu 94 de puncte obtinute la concurs.
De asemenea, din totalul de 35, 20 sunt barbati, primele trei locuri fiind adjudecate de catre trei femei, respectiv, in ordine de catre Lavinia Sandru - deputat, Dana Mihaela Franti - economist, Veronica Radulescu - jurist.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
"Imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri, domnule Presedinte, siajul lasat de doamna Elena Udrea in efervescenta dumneaei navigare in rada exterioara a politicii, cu vant in pupa, de la TSD la PNL, urmata de ancorarea in dana PD, sub atenta obladuire a Comandantului, dl.
Nastase a fost insotit de Dana, sotia sa, precum si de Andrei, unul dintre cei doi fii. Dupa discursuri, el a acordat autografe celor care si-au procurat cartea.
Tutunaru Dana Prof.Dr.Ing. Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr.
Ulterior, mama fostului ministru i-a vandut vila lui Marius Opran, apropiat al sotilor Dana si Adrian Nastase, pentru 280.000 de euro.Firma Vertcon a fost fondata de Sergiu Sechelariu - fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Constructiilor - si de Irina Jianu, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, care si-au cedat actiunile in anul 2001 unor apropiati din firma Conimpuls, care a fost si ea a lui Sergiu Sechelariu.
Aici, la Constanta, totul merge OK, trebuie remarcat acest lucru", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Dana Chirca (foto), consilierul MAPDR detasat la malul marii.
De altfel, in cursul zilei de ieri, prefectul Liviu Brailoiu s-a aflat la Bucuresti pentru a discuta cu ministrul Dana Nica pe aceasta tema, urmand ca pana vinerea viitoare, la ora 12.
Ulterior, in februarie 2008, Nastase si-a recastigat pozitia fruntasa in PSD, unde ocupa acum functia de presedinte al Consiliului National. Este casatorit cu Dana Nastase si are doi copii: Andrei si Mihnea.
In cursul zilei de ieri, nu mai putin de 150 de salariati ai Agentiei de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare, din dana 78 a Portului Constanta, au declansat, in fata institutiei, un protest spontan din cauza deciziei ministrului Transporturilor de comasare a agentiei si trecerea asociatiei la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime.
Atat presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Garbovan, cat si presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), Mona Pivniceru, au confirmat ca si-au trimis reprezentanţi la intalnirea de la Guvern.
google-analytics.com