Cautare

596 de rezultate pentru "dana visanescu mese" (2.89 secunde)
Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer voalat. ... Dana Rogoz a jignit-o pe Olivia Steer voalat. ... Dana Rogoz sustine ca discutia Oliviei Steer cu medicul a fost nepotrivita. ... In cea pro-parerea medicului se afla Dana Rogoz care a jignit-o voalat pe Olivia Steer, pe Facebook-ul ei personal.
Pentru a scapa de kilogramele nedorite, inlocuieste 2 mese pe zi cu delicioasele substitute de masa Gerlinea. De asemenea, daca ai facut excese culinare in weekend sau in concediu, adopta pentru 2-3 zile o dieta hipocalorica, inlocuind 1-2 mese cu substitutele de masa Gerlinea.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. ... Mi s-a aratat dinainte, in vis, ca voi avea un copil", ne-a spus Dana Marijuana, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Recent, s-a desfasurat la Galeria de Arta Galateca, prima editie a conferintelor "Traieste Inteligent cu Dana Savuica" axate pe subiecte cum ar fi: ... Dana Savuica, cu o experienta profesionala dezvoltata, pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, a declarat:
Dana Savuica propune un nou eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri. ... Cu o atmosfera nobila, elevata, si un design itinerant, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, travel boutique-ul va fi locul in care Dana Savuica ii da intalnire publicului sau.
Recent, a avut loc evenimentul "Traieste Inteligent- Let's be smart!" ce o are drept gazda pe Dana Savuica.
Astazi, la Carturesti Carusel, Dana Savuica se va intalni cu publicul cititor, la ora 19.00, unde va avea loc o sesiune de autografe, cu promotii si surprize organizata de Editura UNIVERS. ... In cartea scrisa de Dana Savuica veti gasi diverse pasaje interesante si pline de mister.
Mihaela Tatu, Dana Deac, Sanda Nicola sunt doar cateva femei exceptionale care s-au luptat cu boli crunte si au iesit invingatoare. ... Dana Deac a invins cancerul in faza terminala Dana Deac se afla in apogeul carierei sale, cand a primit un diagnostic cumplit:
Dana Bratu:
Andreea Lascu- nails department manager, Dana Visanescu- hair stylist si multi altii care va vor fi alaturi in aceasta experienta pe care cu siguranta o sa va doriti sa o repetati.
Diva Hair este deschis de marti pana sambata, intre orele 9.00 - 20.00, duminica si luni fiind inchis. Cea care manageriaza Diva Hair este hair-stilista Dana Visanescu.
Asadar, in magazinul AMAZING Jewelry din Promenada, vineri, 28 septembrie, incepand cu ora 16.00, au putut descoperi ultimele trenduri in materie de bijuterii pentru mirese, sa afle noutati despre make-up si hairstyling (Dana Visanescu a fost cea care s-a ocupat de fiecare femeie care a pasit pragul magazinului si i-a schimbat look-ul).
Pauzele dintre mese trebuie sa fie pauze Intre mese nu se consuma absolut nimic, ci doar apa plata si/sau minerala, ceai neindulcit si/sau cafea neagra.
Patru invitati au reusit un adevarat maraton al servirii la mese: ... Desi s-a implicat in totalitate muncii de ospatar, Anda a gasit putin timp si sa danseze printre mese pe muzica Stefaniei Calofir, starnind simpatia tuturor.
Grecii le-au spus ca nu au mese si ca, de fapt, nu au pregatit nimic! ... s-au aranjat doua mese la restaurantul de la parterul hotelului (dupa orele 22.00).
Mese incluse:mic dejun. ... Mese incluse:mic dejun. ... Mese incluse:mic dejun. ... Mese incluse:mic dejun. Z 8: MADEIRA BUCURESTI VIA LISABONA Mic dejun.
- cereale integrale, - fructe, - legume, - zarzavaturi, - lactate, - preferabil cele fermentate (iaurt, chefir, sana, lapte batut, branza de vaci), - oua (3 pe saptamana), - ciuperci, - miere, - peste (2-3 mese pe saptamana), - carne (1-2 mese pe saptamana).
- cereale integrale, - fructe, - legume, - zarzavaturi, - lactate, - preferabil cele fermentate (iaurt, chefir, sana, lapte batut, branza de vaci), - oua (3 pe saptamana), - ciuperci, - miere, - peste (2-3 mese pe saptamana), - carne (1-2 mese pe saptamana).
Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend. Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV.
"Dana era o obraznica din cale-afara. Odata, a venit Stela Popescu in vizita cu o prietena de-a ei, care, culmea, ii cunostea pe Dana si pe familia ei. Si prietena Stelei a fost socata cand a vazut-o aici pe Dana:
google-analytics.com