Cautare

3923 de rezultate pentru "dan" (3.33 secunde)
Premierul Emil Boc s-a intalnit, la Guvern, cu liderii PD-L, inainte de a lua o decizie in privinta revocarii lui Dan Nica din functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat surse oficiale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, dupa discutiile de la Cotroceni, ca este de parere ca seful statului va semna in scurt timp revocarea lui Dan Nica de la conducerea MAI.
Promisiunile recente ale presedintelui Traian Basescu, ca va propune PNL intrarea la guvernare, sunt simple declaratii electorale menite sa sparga alianta PNL-PSD, afirma analistul politic Dan Pavel. ... Este o incercare a lui Traian Basescu de a sparge colaborarea PSD-PNL", a sustinut Dan Pavel.
"Dan Diaconescu ii fura electoratul populist si extremist lui Basescu!", pe care il puteti citi in continuare.
Florin Matei publica pe blog o ipoteza fulminanta despre cacealmaua Dan Diaconescu presedinte, pusa la cale de Basescu. 'Cea mai mare cacealmea regizata de Basescu este asta cu Dan Diaconescu arestat. ... Traian Basescu il sustine pe Dan Diaconescu la functia de presedinte al Romaniei". 2) "Dan Diaconescu:
Dan Pavel crede ca atat motiunea cat si suspendarea depind de votul parlamentarilor UDMR • Dan Pavel: ... motiunea de cenzura si incercarea suspendarii presedintelui Traian Basescu, explica analistul politic Dan Pavel, citat de Inpolitics.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. ... • Dan Pavel:
Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu. ... Euforia social-democratilor a culminat cu momentul in care Vanghelie l-a invitat pe scena pe Dan Diaconescu.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a anuntat ieri schimbarea din functii a sefului Politiei Romane, Petre Toba si a chestorului Dan Valentin Fatuloiu. ... Numele secretarului de stat Dan Fatuloiu este legat de cel mai mare scandal de coruptie din politie.
Jurnalistul Dan Diaconescu a devenit favorit in alegerile prezidentiale. Potrivit ultimului sondaj CCSB, Dan Diaconescu a urcat la 18% in preferintele romanilor si ii sufla-n ceafa lui Victor Ponta (PSD), care este cotat cu 22%.
"Dan Voiculescu a inceput rafuiala cu PSD". 'Institutul CCSB, patronat de magnatul Dan Voiculescu, a realizat, in perioada 3-7 decembrie, un sondaj de opinie national care masoara intentiile vot si increderea in politicieni.
In afara de Mihai Capra, secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, care si-a dat demisia, preferand sa plece cu Vasile Blaga, toti ceilalti - Petre Toba, seful Politiei Romane, Olimpiodor Antonescu, seful Jandarmeriei Romane, Stefan Pop, seful DGIPI, Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul MAI, Liviu Popa, seful DGA - aveau sa ramana in continuare pe pozitii.
Viceliderul deputatilor PNL Eugen Nicolaescu a sustinut, marti, in plen, ca raportul Comisiei juridice in cazul Dan Pasat este o smecherie si a anuntat ca opozitia se va abtine la votul privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului democrat-liberal.
Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a achitat pe deputatul Dan Ilie Morega si pe fostul ministru al muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, in procesul in care cei doi erau judecati pentru dare, respectiv luare de mita.
Nu ma preocupa si nu ma intereseaza Dan Diaconescu, nu ma intereseaza partidul lui Dan Diaconescu, nu ma intereseaza atacurile lui Diaconescu la adresa lui Oprescu.
Dan Pavel: "Miscarea Populara nu va schimba situatia de la urne" Chiar daca PDL va reusi sa isi schimbe formal imaginea, prin intermediul Miscarii Populare, situatia de la urne va ramane, cel mai probabil, neschimbata pentru pedelisti, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Ce spuneti despre faptul ca, iata, sondajele plaseaza inaintea UDMR un partid tanar, cel al lui Dan Diaconescu? ... Noi nu concuram cu Dan Diaconescu. Daca credeti ca un partid ca al lui Dan Diaconescu ia din voturile UDMR va inselati amarnic.
Despre Dan Diaconescu, OTV, Gigi Becali si despre cui folosesc ei acum (Autor: ... Lui Dan Diaconescu, CNA ii inchide televiziunea. ... Multi cred ca Dan Diaconescu se va dezumfla precum odinioara APR-ul domnului Melescanu care, desi crestea intr-o zi cat altii in 7 ani, nu a intrat in Parlament!
Dan Voiculescu: "Demisia mea nu este o renuntare la viata politica, ci o continuare a luptei" Demisia din Senat nu este o renuntare la viata politica, ci o continuare a luptei politice, a declarat luni seara presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.
google-analytics.com