Cautare

3923 de rezultate pentru "dan" (2.64 secunde)
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
Dan Bittman renunta la Ministerul Finantelor. ... "Nu o sa trecem in zona artistica si nu o sa cante Dan Bittman imnul taxelor si impozitelor.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Dan Voiculescu: "Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat. ... Domnul Dan voiculescu a intrat la apa.
Cearta pe bani intre Dan Diaconescu si Gigi Becali. ... Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie.
Cu scarba, despre Dan Diaconescu L-am cunoscut la inceputurile trustului de presa al lui Dan Voiculescu, cand scriam stand pe scari, aveam vreo doua masini de scris ofticoase, si pe coridoare, in cladirea de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti-pe care o cunostem foarte bine, de pe vremea cand Romania construia avioane, nu le arunca la groapa de gunoi-bantuiau tot felul de ciudati.
Senatorul Dan Sova noteaza pe Facebook: ... Acest pret nu este insa platit din buzunarul lui, ci din al nostru.In loc sa avem 2.000 euro pe cap de locuitor din fonduri europene, noi avem 1.000", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
HotNews a publicat o stire despre o decizie controversata a unui complet de judecata in procesul lui Dan Voiculescu, pe care o puteti citi in continuare.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani. ... Dan Alexa:
Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
Dan Enescu (Autoare: Magda Marincovici) Academicianul Dan Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu In numele celor peste 30.000 de copii cu varste intre o zi si 18 ani din toata tara, ingrijiti cu profund profesionalism de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova nu trece de Senat, fiind intrunite 79 de voturi pentru, 67 impotriva, 5 abtineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile.
Dan Condrea, o moarte ciudata. Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
- La Teatrul National Bucuresti invit cu mare placere publicul la toate spectacolele si in mod special la cele in care joc, Visul unei nopti de vara, in regia lui Felix Alexa, Molto gran impressionne, Comedia Norilor, Sanziana si Pepelea, toate trei in regia lui Dan Tudor.
Organizatia PSD sector 1 Bucuresti ii mai da ragaz doua saptamani lui Dan Ioan Popescu pentru clarificarea pozitiei sale in partid. Dan Ioan Popescu are de ales intre demisie ori incercarea de revenire in functia de presedinte al PSD Bucuresti.
De altfel, noul prefect al judetului Constanta, Dan Culetu a reiterat chiar ieri ideea potrivit careia va exista o serioasa analiza asupra activitatii tuturor sefilor de servicii descentralizate din Constanta si ca… "vor exista schimbari, doar am spus ca vor fi schimbari, dar nimic concret deocamdata”.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Basescu sustinea ca anticipatele sunt modalitatea de scapa de "solutia imorala" a coabitarii la guvernare cu PC-ul condus de Dan Voiculescu.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
google-analytics.com