Cautare

165 de rezultate pentru "dalles" (4.91 secunde)
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles.
In cadrul targului de cadouri de Craciun de la Sala Dalles, gasiti la standul lui Aman Ralhan obiecte de imbracaminte indiene deosebite.
Acesta isi expune in cadrul expozitiei organizate cu prilejul sarbatorilor pascale, de la Sala Dalles, sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Lume, lume, va asteptam la Sala DALLES la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I. ... Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la DALLES.
Azi, Gabriel Fatu este General Manager la Universitatea Populara Ioan I Dalles si presedinte al Teatrului Principal.
Vom participa si la targul de carte, peste doua saptamani, tot la Sala Dalles! Uleiurile pe care le comercializam sunt senzationale in lume.
Bogdan Aninoiu este Marketing Manager la firma Heinrig Distribution srl, prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Gheorghe Florescu este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end, cu toate sortimentele de cafea.
Bucurestenii pot bea gratuit un ceai cald la standul celor de la firma Lipton, in foaierul Salii Dalles. Intrarea este libera!
Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Intrarea este libera!
Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Intrarea este libera!
Valentin Vladica, administrator la Farmacia Ta, fiul Cristinei Neagoe, este prezent zilele acestea in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", care se desfasoara la etajul I, la Sala Dalles.
La targul de terapii complementare "A noua dimensiune" de la Sala Dalles a participat si Cornelia Dumitrache, cu mancaruri indiene de la restaurantele Agra Palace din Capitala.
Gheorghe Florescu participa in luna decembrie la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles. ... Intrebat ce cauta in mod special romanii la targul de Craciun de la Sala Dalles, acesta a precizat:
Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, este prezent cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la etajul I. ... Tot la standul de la Sala Dalles mai gasiti si mai multe sortimente de ciocolata:
In cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la standul Eurosweet gasiti:
In cadrul targului de cadouri de Craciun de la Sala Dalles, gasiti la standul lui Aman Ralhan obiecte de imbracaminte indiene deosebite.
Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles organizata de Valentine‘s Day pana pe 14 februarie inclusiv.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul organizat de Valentine‘s Day de la Sala Dalles.
Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
google-analytics.com