Cautare

165 de rezultate pentru "dalles" (4.10 secunde)
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia lui, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. "Am adus la aceasta editie a targului de la Sala Dalles:
"Cine sunt?" Din 19 martie, va invitam la Galeria Dalles pentru a participa la un eveniment special, dedicat aprofundării cunoasterii interioare, dezvoltarii personale si practicilor de terapii complementare - Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune".
este prezenta cu un stand la Sala Dalles, la "A noua Dimensiune" - Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare. ... Le puteti cumpara si in cadrul acestui festival, la standul de la etajul 1 al Salii Dalles.
Nadeem Younis, director al firmei SC Azad Traders SRL, participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Mai multe detalii despre aceste produse puteti afla mergand la etajul 1 al Salii Dalles, la sandul acestuia.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Asa ca trebuie neaparat sa ajungeti la standul firmei Smin Codex SRL de la targul de Craciun de la Sala Dalles.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. La standul firmei sale, Smin Codex SRL, situat la parterul Salii Dalles, puteti gasi si achizitiona obiecte superbe, la parter.
Actrita Manuela Golescu a fost prezenta la expozitia de Valentine’s Day de la Sala Dalles. "Afland istoria reala, am venit la Sala Dalles cu cadouri crestine pentru a le aminti oamenilor ca Sfantul Mucenic e un protector al casatoriei", a spus Manuela Golescu.
Miguel Dimenez a participat recent la expozitia de la Sala Dalles cu artizanat de Peru:
Louisa Bangale, general manager XPO NOI, ne spune la ce expozitii putem merge in lunile care vor urma, la Sala Dalles din Capitala.
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
La Sala Dalles, in cadrul expozitiei de Valentine‘s Day, doua tinere voluntare au fost prezente la un stand intitulat Atelierul de panza, cu genti create din bumbac natural importat din Moldova.
Elements of Orient este prezenta cu un stand in cadrul targului de cadouri de Paste de la Sala Dalles, la etajul 1.
Cosmin Manuel Soare participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul sarbatorilor pascale la Sala Dalles. La standul sau de la parterul Salii Dalles puteti gasi si achizitiona:
Teatrul Principal prezinta pe scena Dalles, marti, 24 iulie 2018, indragitul spectacol de teatru "O noapte furtunoasa" intr-o montare clasica, cu actori consacrati, dar si cu tineri din noua generatie, o versiune fara efecte speciale care respecta atat textul autorului, cat si insusi autorul.
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
Treasure va asteapta la targul de Craciun de la Sala Dalles cu: ceaiuri speciale de sezon, cu arome caracteristice de martipan, ciocolata, portocale, scortisoara si cu cafelele din Peru, Guatemala, Etiopia, Madagascar, dar si cafelele cu arome:
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
Aman Ralhan participa la Targul Cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles pana la 24 decembrie inclusiv. "Puteti gasi la standul nostru:
Tot in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles i-am intalnit si pe cei doi soti: ... La standul de la Dalles puteti gasi:
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: sapunuri vegetale de glicerina (hand-made) si bijuterii din cristale.
google-analytics.com