Cautare

149 de rezultate pentru "daisy marie daisy" (4.38 secunde)
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Democratii si liberal-democratii si-au oficiat relatia prin care urmaresc realizarea unui front comun impotriva PNL, PSD si UDMR.
si aveam aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Noi am reusit, chiar din opozitie, sa atingem obiective sociale importante, precum cresterea pensiilor", a spus Geoana.
Mai multi parlamentari din sud-vestul Frantei, membri ai UMP, partidul aflat la putere, au primit in ultimele saptamani scrisori care contineau amenintari cu moartea si gloante, al caror text facea referire la presedintele Sarkozy, la ministrul justitiei Rachida Dati si la cel de interne Michele Alliot-Marie.
Purtatoarea de cuvant a Frontului National, formatiunea condusa de Jean-Marie Le Pen, a declarat ca PRM nu este prima alegere pentru ca relatia cu partidul lui Corneliu Vadim Tudor (foto) nu s-a terminat bine si a cauzat extremei drepte din Parlamentul European multe probleme.
Schimbarile notabile sunt la Justitie, unde Rachida Dati, fortata de Sarkozy sa candideze la alegerile europarlamentare, a fost inlocuita de Michelle Alliot-Marie, care detinuse portofoliul internelor.
Frontul National, partidul de extrema-dreapta condus de Jean-Marie Le Pen, a inregistrat un scor de peste 9%, confirmand revenirea pe scena politica.
Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
In cazul acestor doua solutii, activitatea de curatenie ar putea fi data in gestiune directa noii entitati formate prin reorganizarea Serviciului Public de Salubritate. "Practic, e aceeasi Marie, dar cu alta palarie", a spus Sorin Ciobanu.
Fie­care pri­marie tre­buie sa com­pleteze un for­mu­lar in ca­re sa-si treaca datele de con­tact si adresele de e-mail.
In Franta, Marine Le Pen, succesoarea tatalui ei, Jean-Marie Le Pen, la conducerea Frontului National, ii da dureri de cap lui Nicolas Sarkozy in perspectiva alegerilor de anul viitor.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea.
Nu poate fi benefica nimanui o guvernare de tipul "aceeasi Marie cu alta palarie". Din pacate, trecerea prin Comisiile de specialitate a membrilor cabinetului s-a facut "unilateral", incalcand de la inceput principiul democratic al consultarilor cu societatea civila si fortele opozante.
arestarea listelor de alegatori ale BEC, pe 30 iulie, sau haituirea prin sate a oamenilor simpli, in ziua de Sfanta Marie, doar fiindca au indraznit sa participe la vot.
Fost inspector scolar general , fratele procurorului sef al Parchetului National Anticoruptie Ioan Marie, deputat PSD intre 2004 si 2008, Constantin Amariei a candidat dumunica, pentru sefia Consiliului Judetean Teleorman, din partea PDL.
Mai pleaca niste anonimi de la Comunicatii, Sport si Cultura, inlocuiti cu alti anonimi - Lui Fifor Dragnea i-a promis, in compensatie, functia de presedinte al Consiliului National, una pe care a mai ocupat-o Adrian Nastase pe vremea lui Geoana - Firea a scapat de excludere si doar cativa membri (vreo 3) au votat impotriva propunerii lui Codrin Stefanescu, in timp ce pucistii s-au abtinut - La Organizatia de Bucuresti a PSD, aceeasi Marie cu alta palarie.
Apetitul lor pentru pietele emergente nu era asa de mare cum este in prezent ", a declarat Jean-Marie Masse, director de operatiuni la International Finance Corporation (IFC), institutie care in 2003 a achizitionat 13,5% din actiunile BCR.
La deschidere au participat Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedinte al aceleiasi institutii camerale, prefectul Danut Culetu, Jean Marie Decaux, consulul onorific al Frantei la Constanta, precum si membri ai noului Colegiu de Conducere al CCINA.
Aceeasi Marie cu alta palarie Intre timp Banca Agricola si-a cesionat creanta in favoarea Fondului National de Restructurare Dunarea, care a cerut fara prea multe menajamente falimentul societatii galatene care dispunea de o suprafata de peste 5.000 ha.
google-analytics.com