Cautare

76 de rezultate pentru "cuart" (2.78 secunde)
coliere cu rol protector din cristale de cuart, ametist, lemn si roca vulcanica - la 30 RON, bratari care variaza intre 10 - 25 RON, sapunuri bio la 100 de grame - la 10 RON, orgonite sub forma de veioza - la 200 RON", ne-a spus Maria Chirila.
fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
cuarturi cu intruziuni, serafinit, larimar, tanzanit, in afara de ametist, citrin si cuart roz. ... Avem si cercei din argint intre 300 Ron - 500 Ron, cu perle, safire, rubine, opal australian, cuart fumuriu.
Mai am obsidian, larimar pectolit, turcoaz perozea, larimar, pandantive mici de chihlimbar - la 25 Ron, bratari din lapis lazuli, ametist si cuart roz, bratari din chihlimbar.
In special, figurine precum iepurasi,piramide de cuart, un Buddha, pasare din cuart roz. Turmalina, topazul, ametistul, larimarul, serafinitul, rubinul, care este piatra anului, se cauta foarte mult.
- Pentru a mentine armonia in cuplu sau pentru a-l face pe logodnicul sovaielnic sa fie mai hotarat, asezati un cuart roz in partea de sud-vest a casei, sau chiar in dormitor. Un cuart roz sau alta piatra roz, oranj sau rosie activeaza zona dragostei.
Secretul eficientei si fiabilitatii epilatoarelor Homelight se afla in lampa cu cuart, care produce impulsuri de lumina blande cu ielea si neiertatoare firelor de par.
cuart fumuriu, lapis lazuli, turmalina neagra, piatra lunii, rubin, granat - toate fatetate, dar si cu smarald, safir, chihlimbar adus din Lituania.
bijuterii din argint cu moldavit, rodocrozit, sugilit, larimar, pomisori din toate pietrele, cuarturi de la 10 - 500 RON, pasari din Brazilia, turmalina verde, cuart rutilat si epidote.
Mi-am luat acum aqua aura (cuart tratat cu pudra de aur), un jasp kiwi si un serpentinit. Clara este eleva in clasa a V-a la Scoala gimnaziala nr.
citrin, cuart fumuriu si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea. Tot la standul Rodicai Florea si al fiului sau Robert publicul a putut achizitiona si:
crysocolla, jasp peisaj, lemn pietrificat - la 300 RON, cuart fumuriu - 150 RON, lemn - 70 RON, carneol - intre 30 - 40 RON, fluorina - 60 RON, calcit - 30 RON si jasp rosu - la 25 RON.
un model nou pe doua randuri conceput de sotia sa, Klara, coliere din citrin, iolit, piatra soarelui si turmalina, cercei din perle de cultura de calitate mai buna - 60 RON, pandante din cristal de stanca si cuart fumuriu - 16 RON, colier din aquamarin plus cercei - 320 RON, colier din unachit, coral fosil, fluorina, coliere si bratari din amazonite, ametist, rodonit (silicatul de mangan) si colier din regalit (piatra vine din SUA) - la 120 RON.
"Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
Ca noutati, avem inele din argint cu pietre, din India - intre 35 - 150 RON si chiar 200 RON (inele cu rubine si smaralde), cercei din argint si safir - 150 RON, din cuart - 70 RON, cu rubin - 150 RON, bratari din chihlimbar - 25 RON, medalioane din chihlimbar - la 10 RON, coliere din chihlimbar - intre 35 - 100 RON si animalute din pietre - la 10 RON.
labradorit, jasp, lapis lazuli, amazonit, cuart roz, septaria, selenit, carneol, fosile - intre 5 - 300 RON, felii de agate din Brazilia - intre 5 - 200 RON, pandantiv de moldavit, sfere - intre 10 - 300 RON, sculpturi din diverse pietre din Madagascar - intre 50 - 500 RON", ne-a spus Anamaria Vidu.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Colierele cu pietre costa intre 40 RON - 80 RON si au ca pietre agate, coral, cuart, perle, jad si ametist.
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
google-analytics.com