Cautare

76 de rezultate pentru "cuart" (5.15 secunde)
flori de mina din cuart, galena, rodocrozit, mangano-calcitem barita. Preturile au variat intre 50 RON - 5.000 RON, pandante din cuart, cuart roz, pietre din ametrin, cuart, cuart roz, ametist, agata", ne-a spus Costel Covaci.
bijuterii din cristale precum colier din coral, colier din perle de cultura, colier din morganit, rodonit si aquamarin - la 150 RON, colier din cuart roz si cuart fumuriu - la 80 RON, pandante din rubin inzoisit, colier din ochi de soim gri cu cuart cherry.
Este din cristal de cuart transparent, intunecat si mai mic ca marime decat craniul Mitchell-Hedges. ... Cele doua sunt foarte asemanatoare, singura deosebire constand in faptul ca craniul de ametist este realizat din cuart purpuriu.
galena, cuart, crysocola, azurit - la 20 RON, calcedonie - la 130 RON, carneol, cuart cu hematit, jasp (printre cele mai cautate cristale), gava, din Baia Mare - la 100 RON, cuart cu hematit si jasp rosu.
In 1669 el a facut o descoperire cristalografica fundamentala ca toate cristalele de cuart au aceleasi unghiuri intre fetele corespunzatoare. ... Nicolas Steno a descoperit ca nu conteaza cat distorsioneaza un cristal de cuart, pentru ca fetele lungi ale prismelor fac intotdeauna un unghi perfect de 60 grade.
Uitati-va ce s-a intimplat si la Ploiesti cu Galamaz, fiindca situatiile pot fi comparabile" (Vasile Selejan, secretar general FRC) "Doar te pisca, nu patesti nimic" Acuzatul Mihai Florea spune ca nu l-a atins pe Grosu si-si descrie aparatul ca pe un minidispozitiv de electrosocuri cu cuart.
salroz - 50 RON, lemn pietrificat - 55 RON, cianit, malachit, bucati de cuart si cuart fumuriu - la 15 si la 20 RON, mangano-calcit, copralit - 30 RON, celestit - 40 RON, ochi de tirgu - 20 RON, crisopraz slefuit - 10 RON, cuart, epidot si hematit - 70 RON, meteorit de Namibia - 20 RON si carneol Madagascar - 40 RON", ne-a spus Ana Capaneata.
casete de bijuterii din malachite, calcite - la 25 RON, angelit, malachite fibros, cuart cu sulf, jasp ocean, pandante din malachit - la 10 RON, pietre pi - pietrele maiase", ne-a spus Anamaria Vidu.
"Am adus coliere din cuart tip Herkimer (din Pakistan) si spinel negru, - la 250 RON, bratara si cercei din turmalina, seturi formate din bratari, cercei - la 80 - 90 - 100 RON, cuart roz,, agate, carneol, obsidian, agat muschi, unachit (o roca biminerala), set din amazonit din Rusia format din cercei, inel si pandant", ne-a spus Emil Spiac.
brose din agate, jaspuri, coral, ochi de tigru - 15 RON, pandante-martisor din cuart roz, fluorina. "Agatele au mers bine, dar si bratarile din agate, jasp, cuart roz, ametist si aventurin - ce costa intre 40 - 50 RON", ne-a spus Jacqueline.
ceasuri din felii de agat - la 50 RON, amestit, hematit, geode de citrin, cuart roz, turmalina neagra, roz, verde, varfuri de cuart, agat felii, trandafirul desertului (Sahara) - la 6 RON, aragonit, chakre - la 25 RON bucata.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
Cel mai pur zacamânt de cuart din Europa, care este la Uricani, în cariera Siglau, este acum scos la licitatie de Banca Româna de Scont, care este în faliment, în cuantumul datoriilor firmelor care au fost implicate.
obsidian, bismut cristalizat, larimar, turcoaz, larimar, pandantive mici de chihlimbar - la 25 Ron, agat dendritic, sardonix din India, ametist, jad, cuart roz, rubin in zoisit din Tanzania, smarald, rubin, carneol, piatra soarelui, cuprit, galena, wolfamita din Portugalia, stibina (antimonit) - China, agat denditric, sardonix India, bratari din lapis lazuli, ametist si cuart roz, bratari din chihlimbar.
fluorina, bismut metalic, calcedonie, jasp rosu, ametist, sodalit, amazonit, cuart, malachit, cuart roz, citrin si pirita, dar si pandante, cercei si bratari create de el si de sotia sa, Klara Edelstein.
sodalit - 350 RON, septarian sauvage - 400 RON, cutia cu 24 pietre - 300 RON (ametist, cuart fumuriu, azurit, hematit, turmalina neagra, cuart, calcedonie, manganit, malachit si mangano-calcit si pandante din argint cu par din coada de elefant din Africa de Sud - 160 - 220 RON.
Acesta a adus bijuterii din moldavit, mokait, cuart roz, pietre pentru chakre - 25 RON, amoniti - 10 RON, dar si diverse alte cristale care fac deliciul pasionatilor.
"Am venit cu meditatii pe chakre si cristale din agat, cuart - 55 RON, oua de Paste, seturi decoratiuni de Paste cu oua din cristale semipretiopase create de Valeria Ionescu, colier din lapis lazuli - 120 RON, pomisori din turcoaz - 15 RON si bratari din ochi de yigru - 15 RON su turmalina - 15 RON", ne-a spus Cristina Barbos.
coliere cu cercei din regalit - la 120 RON, colier din ametist - la 200 RON, pandante din cristale de stanca si cuart fumuriu - la 16 RON, pandante din cuart roz si regalit - la 20 RON, pandante din paua - intre 20 - 25 RON.
ametiste, citrine, turmaline, agate, smaralde, fucsite, cuart roz sau cuart fumuriu. La acestea, se mai adauga obiecte decorative sculptate in pietre pretioase si semipretioase.
google-analytics.com