Cautare

3412 de rezultate pentru "cristina ivam 2 07 2010" (3.44 secunde)
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Cristina Batlan are 37 de ani si este Directorul de Creatie si unul dintre actionarii producatorului local de pantofi, genti si accesorii Musette. ... Incercam cu fiecare colectie sa ne reinventam alaturi de femeia contemporana, sa identificam dorintele si nevoile ei", spune Cristina Batlan, Director de Creatie al Musette.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cristina participa impreuna cu fiica sa la toate targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
VUNK, Hara si Cristina Balan (Vocea Romaniei) la Hard Rock Cafe Saptamana aceasta va asteptam la 3 concerte cu 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
Astfel, au avut emotii Cristina Branzoi, sustinuta de PD-L Constanta pentru functia de director coordonator al Directiei Judetene de Tineret si Felix Burcin (PD-L) - pentru functia de director coordonator adjunct la DJT.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei.
Jurnalistii au reusit totusi sa afle despre el ca are un comportament ciudat, ca e somer si face pe soferul sotiei sale, Cristina Udrea, mentionata drept secretar executiv al organizatiei PDL sector 6. ... "Are un comportament ciudat, nu are job, e sofer al sotiei sale, Cristina Udrea.
Investitorii straini nu sint foarte ingrijorati de anuntata masura a cresterii TVA, ci de perspectiva unei instabilitati legislative, a aratat presedintele Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina.
„Externalizarea poate fi efectuata potrivit legii numai daca valoarea preconizata a costurilor acestor servicii, ca urmare a externalizarii lor, este cu minimum 15% mai mica decât valoarea medie pe ultimele sase luni a costurilor efectuate de spital cu aceste servicii“, a sustinut Cristina Calangiu, managerul Spitalului de Urgenta Craiova.Radiologia e la pamântDintre cele doua servicii pe care spitalul doreste sa le externalizeze, cele mai mari probleme le ridica radiologia.
„Externalizarea poate fi efectuata potrivit legii numai daca valoarea preconizata a costurilor acestor servicii, ca urmare a externalizarii lor, este cu minimum 15% mai mica decât valoarea medie pe ultimele sase luni a costurilor efectuate de spital cu aceste servicii“, a sustinut Cristina Calangiu, managerul Spitalului de Urgenta Craiova.Radiologia e la pamântDintre cele doua servicii pe care spitalul doreste sa le externalizeze, cele mai mari probleme le ridica radiologia.
google-analytics.com