Cautare

566 de rezultate pentru "cristina frentiu socolescu" (5.63 secunde)
Mergem pe nisipuri sa cultivam, sa vedem daca tine, ca daca tot sunt agronomi, nu stau în Craiova“, a spus Silviu Dumitru.Cristina BÎTUExproprieri pe DN 66Proprietarii de terenuri situate în zonele unde va fi reabilitat Drumul National 66, Simeria - Petrosani, vor fi expropriati de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN).
Cereti cifrele de audienta", a afirmat Cristina Oprea, director de publicitate la Gazeta de Sud. ... Cristina Oprea a amintit si faptul ca 57% din consumatori sunt loiali companiilor implicate social.
Au fost situatii când ne-au fost respinse actiuni în instanta, pentru ca nu ne adresam în termenul legal, dar termenul legal nu îl stiam", a precizat Cristina Guranoiu, sefa Compartimentului Juridic, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
"La 270 de firme s-au înscris Finantele la masa credala de la începutul anului 2008, pentru suma de 78,5 milioane de lei", a confirmat si Cristina Guranoiu, sefa juristilor din DGFP Dolj.
Sefa juristilor din DGFP Dolj, Cristina Guranoiu, a declarat ca, in tot judetul, de la inceputul anului si pana in prezent, "s-au inregistrat noua intentii de intrare in reorganizare, dintre care patru sunt la contribuabili mijlocii si cinci la contribuabilii mici".
000 de mii de lei, suma ce reprezinta o depasire fata de veniturile planificate anterior pentru a fi realizate in perioada mentionata, a declarat pentru "Replica" Cristina Calintaru, directorul economic al ANR.
Suma este forfetara si asigura 60-70% din costurile de infiintare", a declarat Cristina Vladu, inspector vitivinicol in cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj, care a explicat ca beneficiarii acestui sprijin pot fi atat persoane fizice, cat si juridice.
Acolo, ziarista Cristina Marcu scrie despre faptul ca "mama disperata" pe care dvs ati vazut-o la B1 a spus politistilor, de la bun inceput, ca fiica ei fabuleaza. ... Sursele judiciare ale colegei mele, Cristina Marcu, sustin ca asa ceva nu exista consemnat in declaratia Alinei de la Politie.
• Despre Cristina Topescu, invitata alaltaieri seara la "Sinteza zilei": ... Perfect a pus degetul pe rana Cristina Topescu. A zis ca fara anchete, "Dati din gura degeaba".
In timpul asta noi, in partea cealalta, la RTV am deschis emisia, la ora 11, cu Cristina sincai. ... Cristina sincai le-a spus celor de la Willbrook, imediat dupa emisie, sa nu mai dea promo cu ea, ca a optat pentru Ghita.
Cristina Sauciuc, PR la Storia, participa cu un stand in acest week-end la targul imobiliar tiMOn, ce se desfasoara intr-un cort special amenajat la Arena Nationala.
Colectia de jucarii WWF Mai mult decat un plus este speciala, creata in cadrul parteneriatului WWF Romania si Carrefour Romania, iar fondurile rezultate din vanzarea jucariilor de plus se duc in totalitate catre WWF Romania ca donatii pentru proiecte de conservare a apelor dulci, padurilor si speciilor salbatice din Romania, spune Cristina Haita, coordonator parteneriate corporate la WWF Romania.
Denisa Rogojinaru, Cristina Zanfir, Cana Maletic, Ana Maria Hambele, Ivana Stojadinovic, Ioana Vasinca si Janie Guimond (libero). ... Au lipsit Ana Apipie si Cristina Florica, jucatoare care participa alaturi de nationala de tineret a Romaniei la o serie de amicale si vor reveni la Craiova marti.
Fetele de la CS Universitatea (antrenor emerit Mircea Alecu) au cucerit aurul, din echipa facand parte Diana Donoiu, Raluca Sbarcia, Alice Tudor, Cristina Vasile, iar echipa LPS "Petrache Triscu", alcatuita din Claudia Naboiu, Mihaela Tugui, Alexandra Ionica Carstea, Teodora Creteanu, s-a clasat pe locul trei.
Madalina Vasile (kumite copii 2, +30 kg), Bianca Manta (kata copii 2), Alexandru Donoiu - kata copii 3 si kumite copii 3 (-40 kg), Marius Macesanu (kumite copii 3, -35 kg), Clara Bondrescu - kumite copii 3, +40 kg si kata copii 3, Cristina Popescu (kata minicadeti);
Celelalte romance de pe tabloul de 32 sunt Raluca Olaru (275 WTA), Diana Marcu (808 WTA, wild-card), Cristina Dinu (324 WTA) si Cristina-Andreea Mitu (292 WTA).
Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Managarova, Ramona Farcau, Oana Manea, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Aurelia Bradeanu, Alexandrina Barbosa, Daniela Babeanu, Adriana Nechita si Iulia Puscasu.
Andreea Ograzeanu (100 m, 200 m), Bianca Denisa Razor (400 m), Elena Mirela Lavric (800 m), Elisabeta Roxana Barca (5.000 m), Angela Morosanu (400 metri garduri), Esthera Petre (inaltime), Viorica Tigau (lungime), Cristina Ioana Bujin (triplusalt), Nicoleta Lenuta Grasu (disc), Bianca Florentina Perie (ciocan), Cristina Casandra (3.000 metri obstacole), Marius Cocioran (50 km mars).
2-1,1-0,3-1, acestea ar fi pronosticurile date de Crina Abrudan, Geanina Ilies, Cristina Dochianu, Ani Plumb, Dorina Florea si Bianca Voicu, prezentatoarele jurnalelor de stiri sportive Antena 1 si GSP TV.
Cristina Iordachescu: ... - Cristina Iordachescu: Tu nu vezi, bre, ca ie mai multi care n-a mai avut bani de pantaloni, de-a ramas in plina iarna, cu oole la chilotu' gol.
google-analytics.com