Cautare

567 de rezultate pentru "cristina bauer" (3.28 secunde)
Cristina si Constantin Niculescu au participat in acest week-end la Targul Bucurestiului, cu un stand cu obiecte traditionale. ... De asemenea, si mama mea, Aurica Tanasescu, si soacra mea, Ana Niculescu", ne-a spus Cristina Niculescu.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
Mai multe detalii despre proiectele Brainstorming Consulting si Centrul IGLOO gasiti pe http://b-storm.ro/, http://igloo.center/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting Daca doriti informatii despre cursuri si despre serviciile Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, va rugam sa luati legatura cu Cristina Coca, expert activitati de instruire Brainstorming Consulting, 0723 321 150, cristina[email protected] sau Laura Militaru, Director Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO, Brainstorming Consulting, 0751 088 396, [email protected] Brainstorming Consulting este o firma de instruire si consultanta infiintata in 2008.
Mai multe detalii despre proiectele Brainstorming Consulting si Centrul IGLOO gasiti pe http://b-storm.ro/, http://igloo.center/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting Daca doriti informatii despre cursuri si despre serviciile Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, va rugam sa luati legatura cu Cristina Coca, expert activitati de instruire Brainstorming Consulting, 0723 321 150, cristina[email protected] sau Laura Militaru, Director Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO, Brainstorming Consulting, 0751 088 396, [email protected]
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina[email protected]).
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0722.362.361, 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina[email protected]).
Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis; ... Primul copil roman tratat cu celule stem din cordonul ombilical Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul Anastasiei:
Povesti de Calatorie cu Stil by Cristina Maier Cum am ajuns sa calatoresc Inceputul De cand am intrat si eu in gasca de calatori-povestitori, si am inceput sa scriu despre experientele mele din locurile pe care le vizitez, am primit multe incurajari, multe laude, dar si destule critici, palme si chiar intrebari.
Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem;
Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, banca de celule stem; ... Primul copil roman tratat cu celule stem din cordonul ombilical Cristina Vadanovici, director de vanzari al Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul primului copil roman tratat cu celule stem mezenchimale:
Propunand un meniu inedit, compus in principal din preparate de inspiratie dacica, Cristina Profeanu, managing partner al restaurantului, a reusit sa surprinda oaspetii prin gustul preparatelor, realizat din ingrediente naturale, dar si prin atmosfera inspirata, continand elemente originale.
Taous Djellouli, Ambasadoarea Republicii Algeriene Democratice si Populare in Romania, alaturi de Catalin Botezatu, Carmen Bruma, Adelina Pestritu, Crina Matei, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Julia Jianu, Oana Sarbu, Ianna Novac, Florentina Opris, Gianina Corondan, Cristina Herea, Mirela Vescan, Florentina Fantanaru, Ilinca Obadescu.
Viorel Hurduc, lector Cristina Hurduc, lector Sebastian Guta si conf. ... Cristina Enache. Au mai felicitat studentii si arhitectul calarasean Adrian Lascar, administratorul municipiului Calarasi - Valentin Deculescu si prefectul judetului - George Iacob.
Aceasta investigatie este recomandata tuturor femeilor care si-au inceput viata sexuala. Informatii suplimentare: Fundatia Renasterea: Cristina Rotaru, Fundatia Renasterea Telefon: ... cristina[email protected]
In prima zi Tudorel Toader a anuntat pe Facebook ca, imediat dupa anul nou, ii va trimite presedintelui propunerea de revocare a lui Lazar si propunerea de numire a Adinei Florea la DNA - Tot acum Inspectia Judiciara a confirmat acuzatia adusa presedintei ICCJ, Cristina Tarcea, ca a incalcat dreptul inculpatilor la un proces echitabil prin modalitatea ilegala de numire a completelor de judecata - Intr-o noua postare, Toader a afirmat verde in fata ca ceea ce a facut Cristina Tarcea nu a fost o eroare, ci o sfidare pentru care va trebui sa plateasca.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de facebook un text, in care comenteaza un fapt divers, aparent banal: ... Cristina Leordeanu.
Cristina Costea de la SOFARFARM SRL, a participat recent la Bucharest Running Marathon, cu produse pentru barbati eficiente in asteniile de primavara:
Pot sa va spun ca pianista doamnei Scotto era romanca Cristina Stanescu, insa pretentiile aici erau mult mai ridicate decat in tara.
Pe 19 noiembrie va fi eclipsa de luna, dar si luna plina in Taur. Cum vor fi afectate zodiile, a explicat, marti, la Antena 3, astrologul Cristina Demetrescu.
Din cauza problemelor pe care le-a avut, Cristina Spatar a apelat la psiholog. Vedeta a vorbit, pentru prima data, despre sedintele care au ajutat-o sa depaseasca cumpana din viata ei.
google-analytics.com