Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (2.96 secunde)
• 20 mar 2008 - Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu declara ca Romania ar trebui sa incheie un memorandum cu Republica Moldova, cu valoare politica, in care sa fie prezente toate temele de interes ale celor doua tari.
Presedinta Camerei, Roberta Anastase, si eurodeputatul PDL Cristian Preda sustin ca scenariul ar fi pornit chiar de la PNL. ... In schimb, Cristian Preda suspecteaza o strategie de comunicare prin care Antonescu sa fie disociat de Patriciu, "devenit o povara" de imagine.
Invitatul zilei a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a raspuns in direct de la Cotroceni intrebarilor lui Cristian Leonte si ale jurnalistilor Cristian Hostiuc ("Ziarul Financiar") si Claudiu Pandaru ("Gandul").
Senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ieri, 11 septembrie a.c., in cadrul unei conferinte de presa, ca reprezentantii partidului sunt pregatiti sa participe oricand la o dezbatere publica pe tema contractelor de privatizare.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
Imediat dupa lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare al PSD Constanta, senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, a declarat sambata, in cadul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis in urma scandalului scurgerii de informatii din MApN.
Noua strategie cere implicarea mai accentuata a organizatiilor de femei si tineret in activitatile politice si sociale, tema discutata la Constanta in prezenta senatorului Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al P.S.D., si a Iasminei Parvulescu, vicepresedintele la nivel central al organizatiei de femei al fostului partid de guvernamant.
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara. ... Trupa Scolii de Actorie MIDACRIS, condusa de actrita Teatrului Nottara, Daniela Minoiu", ne-a spus jurnalistul Cristian Botez.
Intre timp, purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu a incercat vineri, intr-o conferinta de presa, sa convinga pe toata lumea ca "nu exista aripi in PSD".
Cristian Tarnovetchi, Alexandru Dumitru, Mariur Leftarache - Bucuresti Non-Stop Florin Tabacaru, Alexandru Dumitru, Liviu Lupsa - De ce eu?
Cristian Lascu despre Vacaresti:
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Liberalul Cristian David, membru in BPC al PNL, sustine ca, prin declaratiile denigratoare la adresa Guvernului Tariceanu, Gheorghe Flutur dovedeste ca "sufera de amnezie", astfel ca nu-si aminteste ca ideea restructurarii guvernamentale apartine premierului.
Ceilalti ministri propusi de Tariceanu sunt Adrian Cioroianu la Ministerul de Externe, Tudor Chiuariu la Ministerul Justitiei, Cristian David la Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Cristian Adomnitei la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Paul Pacuraru la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Eugen Nicolaescu la Ministerul Sanatatii Publice, Laszlo Borbely la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Attila Korodi la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Adrian Iorgulescu la Ministerul Culturii si Cultelor si Zsolt Nagy la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
In ciuda declaratiilor aparute in media, prin care presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, anunta ca social democratii vor desfasura o campanie electorala agresiva, la Constanta, vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca formatiunea politica din care face parte se va axa pe o campanie oarecum linistita, respectiv "o campanie de explicare" pentru referendumul ce se va desfasura pe data de 19 mai 2007.
Aceleasi surse au sustinut ca cei sase "revolutionari" au fost Vasile Dancu, Victor Ponta, Ioan Rus, Liviu Dragnea, Mihai Tanasescu si Cristian Diaconescu.
Aceleasi surse au sustinut ca cei sase "revolutionari" au fost Vasile Dancu, Victor Ponta, Ioan Rus, Liviu Dragnea, Mihai Tanasescu si Cristian Diaconescu.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Cristian Parvulescu l-a acuzat, sambata, pe presedintele Traian Basescu de incercare de decredibilizare a Asociatiei ProDemocratia si a precizat ca nu se va dezice de legea uninominalului pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
google-analytics.com