Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (3.03 secunde)
Carierismul lui devastatator este plamadit din vorbe, din obraznicii de rating aruncate de prin studiourile TV, in care aparea cu prietenul Cristi Boureanu, reprezentantii tinerilor, noua clasa politica.
Presedintele USMS, Cristi Godinac, a declarat ca “reprezentantii uniunii nu au fost invitati sa participe la dezbaterea noului proiect de lege pentru SRR si STRV, la Comisia pentru cultura a Camerei“.
Danut Pistritiu, director financiar, si Cristi Popescu, director resurse umane, si-au pierdut posturile pe care le ocupau de la începutul mandatului actualului director general, Eugen Davidoiu.
La eveniment au participat printre altii, Ioana Avadani, director executiv CJI , Liana Ganea, coordonator programe la ActiveWatch - AMP, Gelu Trandafir, membru al Consiliului National al Audiovizualului, Cezar Ion, presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Romania, si Cristi Godinac, presedintele MediaSind.
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu, Daniela Dimitru sau Monica Radoi. Ziarul Curentul este lansat la Bucuresti in octombrie 1997 in serie noua, cotidianul aparand pentru prima data in 1928.
Cristi Brancu: Nu cred ca exista om care nu a auzit de Cronica Carcotasilor. Este o emisiune care cu siguranta a schimbat televiziunea.
Printre colaboratorii primuluinumar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu,Daniela Dimitru sau Monica Radoi. - Ziarul Curentul este lansat la Bucuresti in octombrie 1997 inserie noua, cotidianul aparand pentru prima data in 1928.
A tinut in brate un bebelus de nota 10. Iar la cateva ore, l-a privit cum se stinge. Vestea ca e pe moarte a venit brusc, sec, fara explicatii si fara compasiune Sotia fotbalistului Cristian Bud a vorbit, azi, cu reporterii Observatorului.
- Stiu la ce se referea Cristi si reprosul lui e magulitor, dar suntem prieteni, asa ca il inteleg. Cred ca scriu atat cat trebuie.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
si nu oriunde, ci la Bavaria Blu, hotelul lui Cristi Borcea, unul dintre principalii finantatori ai lui Dinamo.
Dupa 9 ani de relatie nu a fost o decizie luata la suparare, ne-am simtit extraordinar impreuna indiferent de ce ar zice unii" a spus Cristi Boureanu la Antena 1.
Cristi E o aberatie sa-i pui pe cei care au centrale sa plateasca si cota parte la intretinere. In loc sa le platesti chirie pentru ca trec cu tevile prin casa lor, tevi de care ei nu se folosesc!
Nu eu l-am exclus pe domnul Tariceanu sau Patriciu din partid, ci dansii ne-au exclus pe mine, pe domnul Stoica, pe Raluca Turcan, pe Cristi Boureanu si altii", a declarat Stolojan.
Cristi Buf - angajat al d-lui.Fiacescu , nu face altceva decat sa tina ocupata o pozitie in Biroul Municipal pentru cineva care poate sa plateasca bine;
Stolojan este urmat de Dumitru Oprea, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, de senatorul de Brasov Nicolae Vlad Popa, Funeriu Daniel Petru, cercetator la Universitatea Tehnica din Munchen, Herman Fabini, fost senator liberal din Sibiu, Cristi Mircea din Timisoara, Barbu Ion din Suceava, Vatafu Teodor Catalin, Vasile Pruteanu din Neamt si Oros Catalin Dinu din Dambovita.
Din partea Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat candideaza, de la Galati, Cristi Gheorghe, aflat pe locul 33 pe lista partidului.
Din partea Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat candideaza, de la Galati, Cristi Gheorghe, aflat pe locul 33 pe lista partidului.
"strengareste" Manifestarea de la Ovidiu a avut parte, asa cum a obisnuit deja, de prezenta presedintelui PDL Constanta, deputatul Stelian Dutu, de cea a potentialilor parlamentari Ionel Popescu, Emilia Murineanu si Cristi Costea, a tinerilor aspiranti tot la fotolii de parlamentari Mihai Petre si Cristina Branzoi, dar si a primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi.
Reactia PD-L a venit printr-o scrisoare deschisa adresata liderului PNL Cristi Bigiu de catre consilierii judeteni democrati, prin care ii reamintesc de protocolul avut si parafat cu un juramint pe biblie.
google-analytics.com