Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (3.18 secunde)
Cristi n-a fost un boem. ... In blocul asta de pe Mihai Bravu colt cu Iancului statea Cristi. ... Exista o cafenea Tramvaiul 26, pe peretii careia sunt poezii de Cristi Popescu.
Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au fost revocati din CSM Judecatorul Cristi Danilet a fost revocat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva".
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo . ... Apele la Dinamo s-au tensionat iar in Stefan cel Mare, odata cu revenirea lui Cristi Borcea in Romania.
Cristi Pup (clape) si Mirel Cumpanas (chitara), ambii ex- Cargo, isi lanseaza oficial noul proiect muzical, Special Guest Orchestra, sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 22 printr-un concert in Music Club.
vernisajul expozitiei de arta plastica Cristi Sisman. ... Cristi Sisman, artistul care expune creatiile sale, este un roman care traieste in Austria. ... Criticul de arta Ana Amelia Dinca a deschis vernisajul, facand o sinteza a artei lui Cristi Sisman:
In lumea reala il cheama Cristi si e militar de cariera. ... "La noi, in clan, media de varsta e destul de ridicata", spune Cristi/Skyros. ... La fel ca si Cristi, Dorin e tot artilerist.
Alde "Gabi", alde "Cristi" et company sunt tot tradatori pentru cei mai multi dintre noi, cei care nu ne-am pierdut inca simtul realitatii. ... Dupa "Cristi", noul partid se adreseaza clasei mijlocii si intelectualilor.
Cristi Pulhac este inlocuit cu Musat. ... 71 Cristi Tanase rateaza incredibil din pozitie unu-la-unu cu Naumovski! ... 45 Cristi Tanase trage de la 35 de metri, dar mingea nu-i pune probleme lui Naumovski.
Veste TERIBILA pentru Cristi Chivu Cristi Chivu se va opera pentru a treia oara la degetul al doilea de la piciorul drept ai va fi nevoit sa urmeze o perioada de recuperare de cateva luni.
Cristi Minculescu a trecut prin doua transplanturi dificile, apoi a renuntat la "Iris" Dupa 32 de ani de "Iris", Cristi Minculescu a preferat sa renunte la trupa care l-a facut celebru! ... A urmat o perioada in care Cristi Minculescu a urcat pe scena si a impresionat publicul.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. ... Totodata, Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu s-au bucurat si de preparatele romanesti gatite la restaurantul Miorita.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Potrivit liderului sindicatului de la Apaterm, Cristi Ciubotariu, in urma negocierilor purtate cu conducerea societatii, s-a stabilit ca salariile celor 1.090 de angajati ai societatii locale de furnizare a agentului termic si a apei calde vor creste in doua etape, si anume cu 4,5% de la 1 aprilie si cu inca 5,5% de la inceputul lunii octombrie.
Cristi Brancu vs. ... Pacat ca vrea sa se priceapa la toate", scrie Cristi Brancu pe blog. ... Cred ca e prea mult", mai scrie Cristi Brancu.
Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: ... Acestea au fost intotdeauna cuvintele lui Ion Copacean, primul antrenor al lui Cristi Chivu, despre fostul sau invatacel, ajuns la una dintre cele mai puternice echipe de club din lume, Inter Milano.
Cristi Borcea are sotie tanara, asa ca face eforturi ca sa se mentina in forma! ... Cristi Borcea le-a impartasit reporterilor WOWbiz.ro secretul aspectului sau fizic. ... Mananc mereu cereale dimineata, paste la pranz si seara un muschi de vita sau peste", a declarat Cristi Borcea.
Daca va intrebati care este reteta unei relatii de durata intre doua personalitati care fac parte din showbizzul autohton, atunci raspunsul pe care il veti primi de la Cristi Brancu va fi "Inghetata de baut!".
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige.
google-analytics.com