Cautare

524 de rezultate pentru "cristi stanciu" (7.54 secunde)
Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu As prefera un respect blond. ... - Tehnica legislativa Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu: ... Anghel Stanciu:
Cristi n-a fost un boem. ... In blocul asta de pe Mihai Bravu colt cu Iancului statea Cristi. ... Exista o cafenea Tramvaiul 26, pe peretii careia sunt poezii de Cristi Popescu.
Stefan Stanciu, Mata Hari Liberalul Mircea Cristea a explicat ca vinovat pentru cele intimplate in consiliul Judetiului, alaturi de PC, este si democratul Stefan Stanciu, director al Muzeului de Istorie si fost membru PSD pina acum citeva luni.
Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au fost revocati din CSM Judecatorul Cristi Danilet a fost revocat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva".
Tricolorii au fost foarte aproape de a obtine victoria la debutul germanului Christoph Daum ca selectioner al Romaniei, dar in ultimele secunde ale prelungirilor Nicolae Stanciu a ratat un penalty.
Oaspetii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Eduardo Vargas (8) si Leonardo Valencia (18), dar tricolorii au reusit sa intoarca scorul in repriza secunda, gratie golurilor marcate de Bogdan Stancu (31), Nicolae Stanciu (60) si Alexandru Baluta (83), profitand si de faptul ca sud-americanii au jucat circa o ora in inferioritate numerica.
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo . ... Apele la Dinamo s-au tensionat iar in Stefan cel Mare, odata cu revenirea lui Cristi Borcea in Romania.
Octavian STIREANU) Prin numirea Liviei Stanciu la Curtea Constitutionala, presedintele Romaniei a risipit definitiv sperantele ca este capabil sa inteleaga nevoia de democratie a societatii romanesti. ... Basescu l-a propulsat pe Daniel Morar, asa cum Iohannis procedeaza cu Livia Stanciu.
Probabil pentru ca ea condusese completul ce ma achitase in dosarul 'Matusa Tamara', candidatura ei pentru un nou mandat a fost invalidata de CSM (recititi, va rog, dialogul de la CSM, cu acel prilej, intre Livia Stanciu si Aida Popa!)".
Cristi Pup (clape) si Mirel Cumpanas (chitara), ambii ex- Cargo, isi lanseaza oficial noul proiect muzical, Special Guest Orchestra, sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 22 printr-un concert in Music Club.
vernisajul expozitiei de arta plastica Cristi Sisman. ... Cristi Sisman, artistul care expune creatiile sale, este un roman care traieste in Austria. ... Criticul de arta Ana Amelia Dinca a deschis vernisajul, facand o sinteza a artei lui Cristi Sisman:
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Actele sunt semnate de generalul de brigada Vasile Stanciu, in calitate de "Sef al Grupului de Evidenta". Se pare ca documentele insoteau niste materiale pe care Stanciu le prezenta unuia dintre directorii SRI.
Ocazii mari Stanciu si Andone Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu reprezentativa Spaniei, intr-un meci amical disputat pe Cluj Arena Romania s-a ridicat la nivelul campioanei Europei, Spania, impotriva careia a remizat pe Cluj Arena, scor 0-0.
Echipa lui Reghe are prima sansa la calificare dupa golul fabulos marcat de Stanciu Sparta Praga si Steaua au terminat la egalitate, 1-1, in prima mansa din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.
Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf va juca in aceasta toamna in grupele Europa League, scrie Agerpres.Steaua a inceput returul play-off-ului fara cel mai valoros jucator al sau, Nicolae Stanciu, lasat pe banca de rezerve, la fel ca Adrian Popa si portarul Florin Nita, cel mai bun fotbalist al echipei bucurestene in tur.Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a menajat mai multi fotbalisti, printre care Sergio Aguero, autor al unei triple in tur, dar si cel care a ratat si doua penalty-uri.
Dupa ce a oferit doua pase de gol, Stanciu si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 28. ... GOL STANCIU! Stancu recupereaza excelent o minge in careul advers, il dribleaza pe portar si trimite spre Stanciu, care marcheaza in poarta ramasa goala.
Declaratie ciudata facuta de presedintele ICCJ Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a facut joi o declaratie iesita din comun.
Livia Stanciu a pierdut la CEDO (Autor:
google-analytics.com