Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza" (2.62 secunde)
Mai mult respect fata de lege dovedeste PNL, care a retras propunerea lui Ion Groza, urmand sa aleaga un nou candidat.
Nu m-ar mira ca, pentru anul in curs, plata sa fie facuta prin 2010 sau 2011", spune Mihai Groza. Problema CET-urilor a fost discutata si la Brasov, saptamana trecuta, la intalnirea primarilor de municipii din Romania.
Primarul Mihai Groza a declarat in conferinta de presa de ieri ca impreuna cu Politia va incerca in perioada urmatoare sa ia unele masuri care sa stopeze o eventuala continuare a acestor acte care nu au nicio legatura cu convietuirea locuitorilor din Oradea.
Celelalte 3.000 de apartamente si garsoniere de cate 60 de metri patrati si respectiv 30 de metri patrati vor fi vandute, potrivit estimarilor, cu 460- 500 euro/mp. Spectacolul s-a incheiat cu un concert sustinut de Loredana Groza.
Ioan Mintas, presedintele Consiliului Local al Institutiilor Mici si Mijlocii Bihor, a fost exclus din partid, impreuna cu Silvia Suciu, anul trecut in decembrie, cand din postura de consilier local a votat pentru Mihai Groza si nu pentru Bíró Rozália, asa cum hotarise PSD Bihor.
Printre cei ramasi in cursa pentru cele patru colegii, trei de deputati si unul de senator, se numara Mircea Matei, Mircea Bradu, Ioan Curpas, Nicusor Lepadatu, Mihai Groza si Octavian Bot.
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
De la PDL, au fost sanctionati cu amenda in valoare de 300 de lei, fiecare, Octavian Bot si Mihai Groza.
Colegiul 4 - Oradea Nord-Centru Aici, oradenii vor avea de ales intre Delorean Gyula (UDMR), Ioan Mang (PSD-PC), Mihai Groza (PDL), Gheorghe Carp (PNL) si Pavel Platona (PRM).
"Nu am castigat la Senat, dar am ajuns la un punct de fostul primar Mihai Groza si l-am depasit pe actualul viceprimar Gheorghe Carp.
De parca nu era suficient, Toanchina a fost instiintat recent de politisti ca unul din asociati, Sorin Groza, a furat din firma alte aproape 4 miliarde de lei vechi.
• Turism - Loredana Groza. A avut numeroase concerte in diaspora. • Sanatate - Anca Turcasiu. Vegetariana de 20 de ani, artista ar detine reteta pentru subtierea taliei romanilor.
Constantin Bratianu, Carol al II-lea, Gheorge Gheorghiu-Dej, Petru Groza, Charles de Gaulle. Venerabilul arhitect afirma ca actualul presedinte Basescu are naravuri de "dictator onest", dar crede, totodata, ca de asta are nevoie Romania.
Daca in chestionar ar fi fost trecuti si maresalul Antonescu si Petru Groza, cu siguranta ca si acestia doi s-ar fi ales cu procente importante.
ca Regele si-a riscat viata in fiecare zi in care s-a opus comunistilor si ca nu a abdicat decat in urma santajului lui Groza si Gheorghiu-Dej, care l-au amenintat cu uciderea a sute de tineri anticomunisti, in cazul in care nu ar fi semnat actul de abdicare;
De-a lungul vremii, regele, cel care a trait cu dorul de Romania dupa abdicarea impusa de comunisti (cei din neamul Pauker, Patapievici, Groza si altii), a avut parte de multa tristete.
Atunci regele a cerut demisia lui Petru Groza, si cand acesta a refuzat (stiindu-se sub protectia Kremlinului), regele nu a mai semnat actele guvernului.
(...) Din pacate, cuvintele Excelentei Voastre vor ramane pe veci doar o remarca rautacioasa la adresa Regelui. Nici chiar Groza, nici Gheorghiu Dej si nici Ceausescu nu au indreptat asemenea insulte impotriva Regelui.
un Guvern Groza instaurat de aproape doi ani pentru ale carui masuri legislative se vedea acum nevoit sa ceara sprijin Parlamentului.
- A fost mai intii impunerea cu forta, in dispretul vointei populare, al celui mai prost guvern de la Fanarioti incoace, Guvernul Dacian Ciolos, un fel de Guvern Groza alcatuit din nepotei de-ai lui Romulus Zaroni.
google-analytics.com