Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza" (4.28 secunde)
Modul politicianist, superficial si nerealist de a articula politicile agricole face ca unii din cei mai titrati agronomi si specialisti, precum domnii Tabara si Ciolos, sa fie in practica, infinit mai ineficienti din punct de vedere organizatoric, managerial si administrativ, decat vizitiul lui Petru Groza, mult hulitul si hazliul sau ministru al agriculturii, Romica Zaroni" - sustine senatorul PSD Laurentiu Coca.
Delia, Loredana Groza, ANTONIA.
Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii.
- Loredana Groza ne-a onorat cu prezenta la deschiderea oficiala a boutique-ului nostru, apoi Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, actritele Ana Olaru si Ilinca Manolache, dar si Alina Chivulescu sau Laurette au devenit cliente fidele!
PS - In timpul redactarii acestui material am aflat ca cel care a comandat Serviciului Imagine sa reactioneze imediat la articolul publicat in Realitatea bihoreana a fost viceprimarul Mihai Groza.
A inceput si destul de neortodox, cei doi "grei", Mihai Groza si Ilie Bolojan, lansandu-si candidaturile in formule discutabile. ... Indiferent daca UDMR va avea sau nu un candidat, cel mai bine clasat dintre Bolojan si Groza va castiga Primaria, in al doilea tur de scrutin.
Cristi Borcea a dezvaluit la Happy Hour primele imagini cu restaurantul sau dedicat lui Dinamo la Miami. ... Cristi Borcea se lauda ca a cumparat fostul restaurant al lui Al Capone, unul dintre cei mai mari gangsteri din anii ‘30, si l-a dedicat in cinstea lui Dinamo.
Aflat in vacanta la Viena, Cristi Brancu a primit o lovitura teribila vineri, in jurul orei 17.00, cand mama sa l-a anuntat telefonic ca tatal sau a murit.
Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet revocati din CSM Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet au fost revocati marti din functia de membri ai CSM, fiind pentru prima data cand se ia o astfel de decizie.
Locotenentii lui Baaklini, Ali Danfash, Ahmed Kadum si Omar Feisal, au cumparat fictiv societatile comerciale, cu datorii catre stat si diversi furnizori, ale lui Cristian Boureanu si ale lui Cristi Borcea, dupa care cumparatorii au disparut.
Cristi Dinu, coordonatorul local al proiectului, a precizat ca rezultatul proiectului nu se ridica la nivelul asteptarilor.
"L-am si intalnit pe Cristi Anghel, cu multa placere de altfel. ... Am avut, cred, si eu si PNL, in ciuda aprecierii si solidaritatii cu Cristi Anghel, o atitudine cat se poate de corecta in aceasta privinta.
"Nu ne ocupam de acestea nu pentru ca nu am avea cadru legislativ sau nu am putea sa ne ocupam, ci pur si simplu pentru ca sunt produse care daca nu sunt pastrate in anumite conditii se altereaza", a declarat directorul Departamentului pentru valorificarea marfurilor confiscate, Cristi Dragan.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia. ... In afara petrecerilor la care sunt invitati cei doi, Oana si Cristi au grija de fiul lor, de doi ani si ceva.
Ieri, a fost randul lui Cristi Neamtu, un grup de suporteri craioveni fiind prezent de dimineata la cimitirul Sineasca, pentru a comemora cei zece ani scursi de la trecerea in nefiinta a tanarului portar al Stiintei.
Adelina Chivu, sotia lui Cristi Chivu, este pe locul 38. ... Dupa ce a devenit iubita lui Cristi Chivu, propunerile au inceput sa curga pentru Adelina, ea refuzandu-le, insa, pe toate:
Locul 2 i-a fost acordat lui Vizi Imre, urmat de Cristi Nistor, pe ultima pozitie aflandu-se Tibi Scobiola. ... In finala, eleva lui Horia Brenciu i-a invins pe Vizi Imre (Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) si pe Tibi Scobiola (Smiley).
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show.
Cristi Mitrea si Andreea Mantea formeaza un cuplu in toata regula si nu ar surprinde pe nimeni daca ei ar ajunge in fata altarului in calitate de sot si sot!De cand a fost desemnat castigatorul oficial de la "Burlacita", iar show-ul a luat sfarsit si pe micul ecran, Cristi Mitrea nu isi mai incape in piele de bucurie.
Cristi Minculescu a ajuns sa cante in tren, in Germania Stramutat de trei ani in Germania, pentru o viata personala si profesionala mai buna, Cristi Minculescu a stabilit noi performante.
google-analytics.com