Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza 5b 5d" (3.23 secunde)
Veste TERIBILA pentru Cristi Chivu Cristi Chivu se va opera pentru a treia oara la degetul al doilea de la piciorul drept ai va fi nevoit sa urmeze o perioada de recuperare de cateva luni.
Cristi Minculescu a trecut prin doua transplanturi dificile, apoi a renuntat la "Iris" Dupa 32 de ani de "Iris", Cristi Minculescu a preferat sa renunte la trupa care l-a facut celebru! ... A urmat o perioada in care Cristi Minculescu a urcat pe scena si a impresionat publicul.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. ... Totodata, Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu s-au bucurat si de preparatele romanesti gatite la restaurantul Miorita.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Ca sa nu mai vorbim de nume rasunatoare precum dinamovistul Cristi Borcea, a carui datorie la AVAS ar putea fi platita din banii sai de tigari.
Dupa ce demisiile prefectului de Dolj Nicolae Giugea si subprefectului Ion Groza au lasat organizatiile craiovene ale PD, respectiv PNL fara sefi, in fruntea celor doua filiale au fost numiti presedinti interimari care sa se ocupe de treburile de la municipiu pana la organizarea unor noi alegeri.
PNL si PRM, pe aproape Propunerile PNL sunt acoperite de lege pana la numele fostului subprefect Ionel Groza, presedinte al PNL Craiova, care nu poate proba profesionalismul in treburi asemanatoare celor derulate la Regia Autonoma de Termoficare, la care e nominalizat, el fiind inginer constructor de profesie.
În plus, tin sa le amintesc ca PSD are o conventie cu PNL în legatura cu prefectul judetului Dolj, asa ca vrabia malai viseaza“, a spus Buzatu.Racolarile în „gluma“, contrapartida la GiurgiteanuFostul subprefect de Dolj Ion Groza, actual presedinte al PNL Craiova, care a declarat recent ca aspira la postul de prefect, nu a negat cele afirmate de Buzatu, mentionând însa ca totul a fost o gluma facuta de liberalii cu un simt dezvoltat al umorului.
În plus, tin sa le amintesc ca PSD are o conventie cu PNL în legatura cu prefectul judetului Dolj, asa ca vrabia malai viseaza“, a spus Buzatu.Racolarile în „gluma“, contrapartida la GiurgiteanuFostul subprefect de Dolj Ion Groza, actual presedinte al PNL Craiova, care a declarat recent ca aspira la postul de prefect, nu a negat cele afirmate de Buzatu, mentionând însa ca totul a fost o gluma facuta de liberalii cu un simt dezvoltat al umorului.
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. ... Experienta Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar.
Pentru ca evenimentul sa fie si mai special, tot in cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si colectia de haine a Loredanei Groza pentru renumitul brand Nissa.
Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara.
Potrivit liderului sindicatului de la Apaterm, Cristi Ciubotariu, in urma negocierilor purtate cu conducerea societatii, s-a stabilit ca salariile celor 1.090 de angajati ai societatii locale de furnizare a agentului termic si a apei calde vor creste in doua etape, si anume cu 4,5% de la 1 aprilie si cu inca 5,5% de la inceputul lunii octombrie.
Cristi Brancu vs. ... Pacat ca vrea sa se priceapa la toate", scrie Cristi Brancu pe blog. ... Cred ca e prea mult", mai scrie Cristi Brancu.
Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: ... Acestea au fost intotdeauna cuvintele lui Ion Copacean, primul antrenor al lui Cristi Chivu, despre fostul sau invatacel, ajuns la una dintre cele mai puternice echipe de club din lume, Inter Milano.
Cristi Borcea are sotie tanara, asa ca face eforturi ca sa se mentina in forma! ... Cristi Borcea le-a impartasit reporterilor WOWbiz.ro secretul aspectului sau fizic. ... Mananc mereu cereale dimineata, paste la pranz si seara un muschi de vita sau peste", a declarat Cristi Borcea.
Daca va intrebati care este reteta unei relatii de durata intre doua personalitati care fac parte din showbizzul autohton, atunci raspunsul pe care il veti primi de la Cristi Brancu va fi "Inghetata de baut!".
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige.
google-analytics.com