Cautare

205 de rezultate pentru "cristale" (2.74 secunde)
In pas cu tendinta mondiala Vanzarile de televizoare cu cristale lichide (LCD) au fost in crestere si la nivel mondial.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate.
Problema este ca tehnologia ecranelor cu cristale lichide este aplicabila in mod normal pe suprafete rigide sau semiflexibile, ce nu rezista procesului de modelare necesar pentru formarea unei lentile de contact.
televizoarelele cu plasma (care ofera o imagine mai calda si mai plina de atmosfera, dar un contrast mai redus), televizoarele LCD (varianta clasica a televizoarelor digitale, in care imaginea este compusa din iluminarea, sub actiunea curentului, a unor cristale lichide) si televizoare LED, construite be baza de diode emitatoare de lumina.
Amelia Datculescu, Mariana Paun, Ramona Virtosu, Maria Ruxadra Sandru, Cristina Iordache, Doina Madalina Nita, Simona Tanislav, Minko Net SRL - Bioportal, Mariana Andrei, Mirela Goldic - Clestisorul Vesel Mihaela Serban, Laura Cherciu, Luiza Antoniac - Benson Enterprises, Elisabeta Kovaci Ioana Karina Mitra, ARPAH Horezu, Cristina Gradinariu, Ionel Parasca, Hypnotic Parade SRL, Iulian & Carmen Bere - Karmel Cristale, Pervin Asan si Gheorghita Ionescu - Aroma Casei.
Vedeta a asortat la vestimentatia aleasa pentru seara de Revelion, bijuterii Cartier si pantofi de la Gianmarco Lorenzi, simpli, dar si imbracati in cristale Swarovski.
In prezentare, Andreea a purtat o rochie cu spatele gol din satin gri, accesorizata cu volanase si un colier din cristale Swarovski.
coliere din cristale, din coral, bratari din pietre, cu inchizatoare camee, bratari din alte pietre - la 15 RON, bratari - la 10 RON, obiecte de la targuri de antichitati, obiecte feng-shui, zane - la 15 RON, inele din malachit - la 15 RON.
In intervalul orar 10.00 -17.30, in curtea muzeului se va desfasura expozitia cu vanzare de cristale si pietre pretioase.
"Am adus obiecte vechi, monezi vechi - la 100 RON, bijuterii din argint si alama, coliere din cristale facute de mine si de Sebi, care costa 15, 20 si 70 RON, cercei diferite modele - la 10, 15 si 25 RON", ne-a spus Dana Marijuana.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 13-15 septembrie 2013 expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase, Toamna Cristalelor.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
Numaratoarea oficiala a cristalelor si perlelor de pe rochie a ajuns la 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements", se arata intr-un comunicat de presa.
siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase.
Don Croft impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de diferitele procedee artificiale folosite de om, precum microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative, in orgon pur, pozitiv.
In 2010 Cosmina Englizian a ajuns in Guiness Book cu rochia Crystal Dream impodobita cu 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
fetru din lana, sinamay, panaj, margele, cristale, dantela, voal si piele", ne-a spus Mihaela Hotaru. Cat costa palariile Miss Hat Palariile ei variaza ca pret, intre 50 RON (din piele intoarsa) - 300 RON (de mireasa).
Urmatorul targ la care aceasta va fi prezenta va fi targul de cristale ce va avea loc la Muzeul National de Geologie, de Florii.
agatatori din fetru pentru telefonul mobil - 5 RON, cercei din fetru brodat, pandante din fetru brodat - 10 RON, coliere din perle si margele de cristal - 70 RON, bratari din pietre semipretioase pe sarma argintata, bluze din voal - 50 RON, pulovar pentru copii, din lana si acrilic - 40 RON, paturica crosetata 80 cm/80 cm - 40 RON, pandant din margele - 40 RON, flori de organza - 5 RON, bratari din margele tesute - 25 RON, bratari tesute in razboi cu margele de nisip - 15 RON, bascute tricotate - 40 RON, bratari cu cristale tip swarovski - 20 RON, set din bratara si cercei din portelan - 30 RON, gentute crosetate - 40 RON, gentute crosetate pentru telefon - 15 RON.
google-analytics.com