Cautare

205 de rezultate pentru "cristale" (8.37 secunde)
Oscar Edelstein a participat recent las targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Ii puteti gasi si astazi la MTR cu un stand, la care gasiti la vanzare bijuterii vechi si frumoase din argint, covoare, cristale, portelanuri Rosenthal, icoane vechi rusesti, care variaza ca pret, obiecte de arta, antichitati, ceasuri mari vechi, geci din piele ecologica la 200 RON, o geanta superba din piele cu un cal incrustat - la 200 RON, masute antice.
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Alain Salvador a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie cu: safire, rodocrozit, larimar, piatra 2 key, agat de Botswana, shatukit, labradorit, piatra lunii, unele sunt din India, unele din Africa, ne-a spus Alain Salvador.
A observat ca apa pe care scria fericire, multumesc, inger, pace forma cristale frumoase.
Astfel, printre cele mai inedite exponate se numara si placile decorative din gresie portelanata avand incrustate pe ele cristale Swarovski, al caror pret este de cca.150 de euro pe bucata (de dimensiuni nu foarte mari), oferta apartinand unei firme bucurestene care se bucura de mare succes pe piata capitalei si nu numai.
LCD si CRTLCD este abrevierea pentru Liquid Crystal Display (indicator cu cristale lichide) si este o tehnologie de producere a monitoarelor care se bazeaza pe filtre de polarizare si celule cu cristale lichide pentru a produce o imagine, spre deosebire de iluminarea fosforului de o raza de electroni, asa cum se intampla la monitoarele CRT (Cathode-Ray Tube - tub catodic).
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Iubitorii de cristale pot veni sa achitioneze bijuterii, cristale si pietre pretioase. Zeci de expozanti vor aduce la Brasov spectaculoase bijuterii din pietre pretioase (rubin, safir, topaz,diamante, smarald, acvamarin), dar si bijuterii din pietre semipretioase (jasp, ametist, citrin, opal, cuart si altele).
sapunuri vegetale de glicerina (hand-made) si bijuterii din cristale. ... Puteti achizitiona bijuterii cu cristale, dar si sapunuri hand-made de la magazinul lui Carmen Gherghe, situat pe Bd.
Cele mai cautate sunt bratarile din pietre naturale si cristale de Bohemia", ne-a spus Antoaneta Opris, designer de bijuterii. Pasiunea ei pentru pietre a inceput cu multi ani in urma.
borcanase cu miere in care a pus o bijuterie cu cristale Swarovski si miere duo: rapita cu mana - la 20 RON borcanul.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
Anamaria Vidu si Vali Panduru au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. ... Astfel, curtea Muzeului National de Geologie se va dovedi neincapatoare pentru cei peste 40 de expozanti si numerosii invitati pasionati de cristale.
google-analytics.com