Cautare

205 de rezultate pentru "cristale" (8.07 secunde)
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum:
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de la Muzeul National de Geologie.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. "Am adus:
Asa cum i-a obisnuit pe pasionatii de cristale de la Muzeul National de Geologie, Ana Capaneata a participat la editia organizata recent cu:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Bratarile Shambala cu sodalit au fost si ele apreciate de publicul iubitor de cristale.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum:
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Manu Nasiri din Pakistan, stabilit de multi ani la Cluj-Napoca, a participat recent la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal". Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 14 - 16 iunie 2013, interval orar 10.00 - 18.30.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com