Cautare

205 de rezultate pentru "cristale" (4.24 secunde)
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... "La editia asta am vandut bine cristale, bratari - intre 10 - 40 RON si cercei din toate pietrele - intre 10 - 50 RON, montati in argint.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Emil Spiac din Arad a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... In Muntii Lotrului am cautat cianit, dar nu are cristale dezvoltate.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... La standul sau, am intalnit-o si pe Clara Lebas, ai carei bunici sunt francezi, o fetita de 11 ani pasionata de cristale.
Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. Aceasta vrea sa foloseasca bratari romanesti cu modele geometrice de la Targu Lapus si cu elemente florale din Maramures, pe care sa adauge aceste cristale.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, dar si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale:
La standul sau mai gasiti si cristale maestru, adica cristale specializate, care sunt folosite in diverse in cristaloterapie, pentru diverse nevoi, fosile din Mezozoic si Paleozoic.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata la Muzeul National de Geologie, cu semi-precious stone - la 25 RON (12 pietre: ... Bratarile si colierele sale sunt unicat si la fiecare editie a targului de cristale Oscar Edelstein vine cu modele noi.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 20 - 23 Ianuarie, intitulata Iarna Cristalelor.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De la standul ei o profesoara de romana, Claudia Gorniceanu, pasionata de cristale, a achizitionat un cristal de cuart cu apa cu 150 RON.
Irina Braileanu participa frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 14 - 18 februarie 2013.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 10 - 12 mai 2013.
Maxim Hiruta din Bistrita a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 10 - 12 mai 2013.
Nina Turcan a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 10 - 12 mai 2013.
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
google-analytics.com