Cautare

205 de rezultate pentru "cristale" (3.60 secunde)
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii din cristale ce a avut loc la Muzeul National de Geologie, cu diverse coliere deosebite care s-au vandut foarte bine, verighete si inele cu cristale lichide - la 6 RON, amulete cu sarpe care, de asemenea, au mers bine pentru ca e Anul Sarpelui.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi de Valentine‘s Day, intre 14 - 18 februarie 2013.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatorul targ de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 11 - 13 octombrie 2013.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum: ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi in luna noiembrie 2013.
Lucrez bijuterii de cristale cu elemente din argint, ne-a spus Maxim Hiruta, care, din pacate, a fost afecata de pandemie, pentru ca anul trecut nu a mai putut ajunge in Germania ca sa ia cristale.
Ametistele se pot transforma prin supunere la radiatie in cristale incolore. ... In Tibet, budistii il socotesc o piatra sacra, poarta medalioane din ametist si isi fac adesea matanii din cristale de ametist. ... Aceste cristale eterice sunt mult mai puternice decat cele gasite in interiorul Pamantului.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "La ultima editie a targului de cristale au mers bine cristalele mari, intre 10 - 20 kilograme si pomisorii bonsai.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
cristale semipretioase si produse cu simboluri Reiki (le puteti achizitiona si pe www.cristale-semipretioase.ro). ... cristale gravate - intre 15 - 50 RON, cercei cu pietre - 10 RON, bratara cu rubin, bratara cu kunzit si diamante Herkimer, colier cu diamante Herkimer, pandante, sfere si piramide.
Cristina Barbos de la Energetik Shop(magazin online de bijuterii, cristale si remedii feng shui) a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
"De trei ani m-am apucat sa creez singura bijuterii din cristale! ... Am intalnit-o la Muzeul National de Geologie, unde si-a expus bijuteriile sale inedite din cristale.
google-analytics.com