Cautare

2301 de rezultate pentru "cristale galati" (7.40 secunde)
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
In ceea ce priveste salariile, desi sint mai mari comparativ cu cele din celelalte unitati din Galati, acestea nu sint multumitoare pentru siderurgisti.
Zone vechi cu semnificatie istorica precum castrul Roman de la Tirighina, Barbosi, sau obiective religioase cum ar fi Biserica fortareata Precista, ctitorita de Vasile Lupu, ar putea constitui puncte stategice in Galati care ar putea atrage numerosi vizitatori.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... Aceasta va fi prezenta si la urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale ce va avea loc intre 9 - 11 noiembrie 2012, intitulata "Expo Cristal".
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 9 - 11 noiembrie 2012.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii din cristale ce a avut loc la Muzeul National de Geologie, cu diverse coliere deosebite care s-au vandut foarte bine, verighete si inele cu cristale lichide - la 6 RON, amulete cu sarpe care, de asemenea, au mers bine pentru ca e Anul Sarpelui.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi de Valentine‘s Day, intre 14 - 18 februarie 2013.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Urmatorul targ de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
google-analytics.com