Cautare

576 de rezultate pentru "crina matei" (2.94 secunde)
La targul de la Piata Amzei gasiti zilnic standul stupinei Fratilor Matei, cu produse apicole. ... Se pun cate 10 picaturi pe o bucatica de paine", ne-a spus Claudiu Matei, unul dintre cei trei frati care se ocupa de aceasta afacere cu produse apicole.
La spital vin pacienti care au trecut prin mai multe cure de antibiotice si se asteapta de la spitale sa rezolve cazul respectiv", avertizeaza doctorul Sorin Petrea, directorul medical al Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" (INBI).
Matei Bals", a declarat vineri ca in prezent in domeniul hepatitelor cronice virale s-a ajuns in faza in care o astfel de boala poate fi tratata si vindecata. ... Matei Bals".
99% se infirma posibilitatea unui caz de Ebola in Romania In urma investigatiilor de la Institutul Matei Bals, in pondere de 99%, romanul suspect ca ar fi contactat Ebola in Nigeria ar suferi de alte doua afectiuni, una dintre acestea dand simptomele care au dus cu gandul la Ebola.
Pacientul adus de la Ploiesti a fost diagnosticat cu malarie Pacientul adus duminica de la Ploiesti la Institutul National "Matei Bals" a fost diagnosticat cu malarie, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, managerul institutiei, Adrian Streinu Cercel.
Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, a pus accent pe importanta analizelor medicale generale alaturi de reprezentantul Centrului Medical Matei Basarab, dr. ... ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab si Farmec au fost alaturi de mine in cadrul primului eveniment, unde am oferit solutii pentru subiectele dezbatute.
Vrajitorie si magie in vremea lui Matei Basarab Mircea cel Batran si cavalerii templieri nu au fost singurii care au exploatat zona.
Printre proprietarii societatilor beneficiare se afla Petroianu Crina Olimpia, cumnata sefului Comisiei de Urbanism, consilierul judetean Ion Stefan si mai multi oameni politici.
Printre proprietarii societatilor beneficiare se afla Petroianu Crina Olimpia, cumnata sefului comisiei de urbanism, consilierul judetean Ion Stefan si fiica lui Eugen Durbaca.
La trecerea dintre ani vor urca pe scena din fata Teatrului National Ansamblul Folcloric "Dor Transilvan" si interpretii de muzica populara Amalia Codorean, Maria Lobont, Florin Rosan, Crina Varga, urmati de Semnal M, Crush & Alexandra Ungureanu si invitata speciala, cantareata britanica Samantha Fox.
In deschiderea manifestarii, Crina Dunca, directoarea cotidianului "Gazeta de Nord-Vest", a prezentat activitatea politica si parlamentara a Corinei Cretu. In acelasi context, Valeriu Zgonea, secretarul general al PSD, a subliniat preocuparea Corinei Cretu si a echipei europarlamentare a PSD in ansamblul sau pentru reprezentarea intereselor romanilor in Parlamentul European.
Cei mai multi bani se duc pe mâncare“, a declarat Crina Sandu, alta pensionara din Banie. Alti craioveni îsi argumenteaza obiceiul culinar si prin obisnuinta.
Crina Abrudan si Madalin Ionescu au prezentat cazul unei familii din Saucesti care a ramas fara locuinta. • Maria Coman si Mircea Badea au prezentat cazul unei familii cu sapte copii din Suceava care nu mai are casa din cauza apelor.
Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazar, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc si Antoaneta Zaharia. In Funeralii fericite, Horatiu Malaele este Lionel, un roman reintors din Franta unde a lucrat in constructii, care lupta impotriva destinului si a propriului viitor.
Mihai Gruia Sandu, Igor Caras-Romanov, Alexandru Bindea, Dorina Lazar, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc si Antoaneta Zaharia. Distribuită de MediaPro Distribution, comedia romaneasca Funeralii fericite va avea premiera pe 7 iunie, in cinematografele:
Crina Mardare, Misu Cernea, Andrei si Cristi Komaroni si Lisarius. Bineinteles ca nici acesti bravi luptatori nu aveau cum sa lipseasca de la apelul:
Crina Lința pentru Teatrul independent Arte dell'Anima Premiu de excelenta in muzica si actorie - Adrian Enache Premiu special in muzica:
La 17 ani se angajeaza contabil la un oficiu farmaceutic, joaca teatru de amatori, indrumat de fosta Miss Romania 1936, Crina Cojocaru, care il determina sa treaca peste multe obstacole si sa devina actor, aminteste Agerpres.ro.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
google-analytics.com