Cautare

576 de rezultate pentru "crina matei" (3.36 secunde)
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Reprezentantul procesual al Consiliului Local, social-democratul Nicolae Matei ne-a declarat ca dosarele au ajuns la un anumit complet de judecata. "Intamplator sau nu, dosarele ajung la judecatori care au avut sau au de-a face cu democratii sau cu Basescu", spune Matei.
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Primarul orasului Navodari, social-democratul Nicolae Matei va depune juramantul joi, 26 iunie a.c. ... Eu cred ca trebuia ales cineva cu experienta", a declarat, pe acest subiect, Nicolae Matei.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 26 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei, din care 4 au fost amanate. ... Supunem la vot neintroducerea pe ordinea de zi a proiectului", a afirmat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Liberalul Constantin Matei (foto) va investi circa 1 milion de euro intr-un complex turistic situat chiar langa ruinele cetatii antice Histria, intr-unul dintre cele mai spectaculoase vaduri turistice neexploatate din Constanta, pe malul lacului Sinoe.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". ... Surprizele serii s-au tinut lant si au culminat cu anuntul Dianei Matei ca este insarcinata.
Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. ... Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum:
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: ... Exista insa si alte semnificatii posibile ale prezentei Comisiei Europene la Gaudeamus si ni le descifreaza Matei Visniec. Matei Visniec: ... Matei Visniec, multumesc! Colegul nostru Matei Visniec este presedintele de onoare al Targului Gaudeamus, editia 2017.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
SHE, un program pentru cele 5.206 femei cu HIV din tara noastra La finele anului trecut, la noi, erau 11.581 de persoane cu HIV /SIDA majoritatea cu varste intre 20 si 24 de ani SHE este un program de educare, consiliere si suport acordat femeilor seropozitive din tara noastra, lansat de Compartimentul de evaluare si monitorizare a infectiei HIV/SIDA din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, organizatii neguvernamentale si companii farmaceutice.
2-1,1-0,3-1, acestea ar fi pronosticurile date de Crina Abrudan, Geanina Ilies, Cristina Dochianu, Ani Plumb, Dorina Florea si Bianca Voicu, prezentatoarele jurnalelor de stiri sportive Antena 1 si GSP TV.
Crina Sinescu, a explicat ca hipertensiunea este o boala foarte inselatoare, care "nu doare si nu ustura". ... Pe masura ce inaintam in varsta, riscul de hipertensiune creste, a declarat Crina Sinescu.
Constantin Matei, presedintele organizatiei municipale a PNL, a aratat ca liberalii sunt de fapt perfect de acord cu introducerea tramei stradale si a taxei de irigatii, ei reprosandu-i lui Mazare doar ca nu a permis dezbaterea pe rand a proiectelor.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit". Matei a cerut reprezentantilor Guvernului verificarea legalitatii hotararilor adoptate in sedinta de Consiliu Local din 28 februarie.
Nicolae Matei, consilier local PSD, a precizat ca "am revocat hotararile lor (n.r. ... Mai mult, sunt convins ca Danut Culetu il acopera pe Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari", a spus Matei.
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. ... Intrebarile tinerilor nu au ramas fara raspunsuri, Nicolae Matei declarand ca demararea Parteneriatului pentru Educatie inseamna, in primul rand, solutii concrete de sprijinire a eforturilor depuse de elevi si parinti.
Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Sedinta extraordinara de consiliu convocata de primarul Nicolae Matei s-a constituit intr-o adevarata surpriza.
google-analytics.com