Cautare

207 de rezultate pentru "creatii genti" (5.60 secunde)
Desi craniul Mitchell-Hedges a fost considerat esenta acestui gen de creatii, au mai fost descoperite si alte cranii similare, care au ridicat mari semne de intrebare.
Acest patrimoniu cuprinde un numar de 518 de creatii interbelice si contemporane, insemnand pictura, sculptura, grafica si arta decorativa si provin din achizitii, donatii, din tabara studenteasca de creatie din anul 1984.
Creatii si fiinte cu suflet El arata ca ganditori renumiti, cum ar fi neurofiziologul sir John Eccles, laureat al Premiului Nobel, filozoful si specialistul in stiinte cognitive David Chalmers, sau logicianul Kurt Godel, erau convinsi ca ideile conceptuale pe care le au oamenii nu pot fi explicate doar prin procese fizice si ca ceea ce numim constiinta nu poate fi doar un produs al creierului.
Norica Nicolai a aratat ca actuala platforma liberala are similitudini cu fosta Initiativa Social Democrata, identificand in prezenta lui Pasti si a lui Secares punctul comun al celor doua "creatii de laborator".
De asemenea, se doreste ca brevetarea soiurilor de plante sa fie realizata de ISTIS (Institutul de Stat pentru Testarea si Inregistrarea Soiurilor, n.r.), acest fiind singurul institut care executa toate lucrarile de verificare a noilor creatii vegetale la nivel european", a precizat Doina Silistru.
Locul doi in clasament revine tot unei creatii europene. Este vorba de italiana Pagani Zonda Roadster F C12S 7.3, Clubsport version.
De astazi si pana pe 28 mai a.c., Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS) organizeaza in statiunea Mamaia cea de-a XXXV-a editie a Targului National de Imbracaminte - Incaltaminte, TINIMTEX.
Asa cum mai aminteam, noutatea acestei editii a TINIMTEX este "Salonul de Creatii de Moda", care se vrea din start o reusita, o alta premiera pentru targ este prezenta firmei Moldexpo.
Finisat în culori aprinse si având materiale distinctive, inspirate din lumea modei si a cosmeticelor, conceptul Ford Verve se bazeaza pe designul kinetic al recentelor creatii Ford, având ca punct de plecare calitatile premium ale modelului Ford Mondeo.
Asta promit organizatorii evenimentului 4TuningDAYS, care va avea loc pe 15 - 16 martie, la Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti.Cei care sunt pasionati sa-si transforme autoturismele în „monstri“ pe roti dupa care sa întorci capul pe strada vor avea prilejul, la jumatatea lunii martie, ca sub ochii lor sa se desfasoare un peisaj cu cele mai frumoase creatii ale tunerilor autohtoni.
Pana pe 15 martie, craiovenii pot admira creatii populare care vorbesc de traditie: covoare oltenesti, piese de arta lucrate manual, mobilier din rachita, farfurii de Horezu, goblenuri, icoane pe lemn, sculptura in lemn.
Acesti copii sunt invitati, prin intermediul sucursalelor UNIQA Asigurari, sa isi aduca la sediile sucursalelor propriile creatii. Primii 10 inscrisi din fiecare regiune vor primi premii UNIQA de vacanta.
Casa Lux prezinta luna de luna creatii ale arhitectilor si designerilor romani, asumandu-si rolul de a promova calitatea in lucrarile de amenajare a locuintelor private.
Expozitia va include "ZONA DE TREND", care ofera informatii despre tendinte de sezon Primavara/Vara si Toamna/Iarna 2015, in SPATIUL ALOCAT DESIGNERILOR - in principal tineri - vor fi prezentate creatii vestimentare inovative apartinand studentilor si proaspat absolventilor Facultatii de Design in timp ce in zona "FAST CONNECTIONS" va fi organizata o platforma de oferte si solicitari de locuri de munca in domeniu.
Dupa reducerea de 15% a activitatii din anul 2012, diminuarea efectului afacerilor de import in acest sector a stimulat producatorii autohtoni sa lanseze la export noi creatii, de data aceasta sub branduri proprii.
De asemenea, suntem bucurosi sa anuntam ca Impact Hub, organizatia ce sustine dezvoltarea antreprenoriala, a ales sa mobileze noul sau sediu din Cluj, de curand inaugurat, cu creatii ale Herman Miller.
Brandurile pe care le are in portofoliu Consacré sunt branduri de nisa, foarte cunoscute la nivel international si ale caror creatii sunt preferate in garderoba de orice connaisseur.
Prin amplasarea acestor creatii direct pe perete, precum faianta clasica, sau sub forma de tablou, ne vom asterne amintirile sau visurile chiar in spatiul nostru:
Jocuri si aplicatii precum "Gone Fishing", "Pillow Fight" sau alte creatii sinistre de genul "Friend Hug" nu fac altceva decat sa-ti impinga creierul pe o sosea neteda si abrupta ce duce catre un "dead end" timpuriu.
Proba olimpica de aruncare a sulitei va fi sarbatorita de Google printr-un logo special, dintr-o serie de 17 creatii inchinate Jocurilor Olimpice de la Londra.
google-analytics.com